Απεργία την Πρωτομαγιά

Η πρώην γυναίκα του Στρος Καν σπάει τη σιωπή της μετά από τρία χρόνια

Η πρώην γυναίκα του Στρος Καν σπάει τη σιωπή της μετά από τρία χρόνια Facebook Twitter
0

Η Αν Σενκλέρ, πρώην σύζυγος του Ντομινίκ Στρος - Καν, του ισχυρού άνδρα των Γάλλων Σοσιαλιστών που είδε το πολιτικό του μέλλον να καταστρέφεται μέσα σε μια μέρα όταν συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση μιας καμαριέρας στη Νέα Υόρκη, έσπασε τη σιωπή της μετά από τρία χρόνια.

Η Σενκλέρ επέστρεψε στην δημοσιογραφία και τώρα είναι διευθύντρια της γαλλικής online εκδοχής της Huffington Post. Δέχθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφου του καναλιού France 2 που της αφιέρωσε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο "Αν Σενκλέρ, το τίμημα της ελευθερίας", αποσπάσματα του οποίου μεταδόθηκαν σήμερα από μέσα ενημέρωσης.

«Ακούστε, είτε με πιστεύετε είτε όχι, δεν ήξερα», λέει σ’ αυτό το απόσπασμα που δημοσιοποιήθηκε από το ραδιοσταθμό Europe One. «Όταν παντρεύτηκα τον Ντομινίκ, ήξερα πως ήταν ένας γόης, πως ήταν ένας πλεϊμπόι», παραδέχεται πριν προσθέσει πως γνώριζε για τις «φήμες».


«Όμως οι φήμες, γίνονται για να καταστρέψουν, γίνονται για να σκοτώσουν, γίνονται για να καταποντίσουν, συνεπώς τις αγνόησα», προσθέτει. "Τον ρωτούσα συχνά, μερικές φορές, αν τα πράγματα είχαν έτσι ή όχι. Και ήξερε να διαψεύδει. Και να με καθησυχάζει".

Ωστόσο αμφισβητεί ξεκάθαρα την καταγγελία βιασμού της καμαριέρας Ναφισατού Ντιάλο: "Δεν την πίστεψα, δεν την πιστεύω και ξέρω πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο". 

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ