ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ιαπωνικά μαχητικά αναχαίτισαν πέντε ρωσικά αεροσκάφη

Ιαπωνικά μαχητικά αναχαίτισαν πέντε ρωσικά αεροσκάφη Facebook Twitter
0

Η αεροπορία της Ιαπωνίας εντόπισε χθες δύο στρατιωτικά αεροσκάφη να πλησιάζουν τον εναέριο χώρο της και έστειλε αμέσως μαχητικά για να τα αναχαιτίσουν. Παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν καθημερινά αυτή την εβδομάδα.

Τα αεροσκάφη της Ρωσίας ήταν δύο βομβαρδιστικά Τουπόλεφ Tu-95 και ένα αεροσκάφος αναγνώρισης-συλλογής πληροφοριών Ιλιούσιν Il-20.

Το υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνίας ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα, όπως γράφει το ΑΠΕ, ότι ιαπωνικά μαχητικά εκτέλεσαν τέτοιες αποστολές αναχαίτισης ρωσικών στρατιωτικών αεροσκαφών 359 φορές από τον Απρίλιο του 2013 ως τον Μάρτιο του 2014. Ο αριθμός αυτός ήταν αυξημένος κατά 110 σε σχέση με τις ανάλογες αποστολές της αμέσως προηγούμενης περιόδου.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ