Μεγαλύτερη παρουσία στο διάστημα ζήτησε ο πρόεδρος της Κίνας

Μεγαλύτερη παρουσία στο διάστημα ζήτησε ο πρόεδρος της Κίνας Facebook Twitter
1
Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Ζινπίνγκ προέτρεψε τις αεροπορικές δυνάμεις της χώρας του να υιοθετήσουν μια ολοκληρωμένη αμυντική ικανότητα τόσο στον αέρα όσο και στο διάστημα, απαντώντας έτσι στην αυξανόμενη στρατιωτική χρήση του διαστήματος από τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες.
Ο κινέζος ηγέτης επισκέφθηκε κεντρική αεροπορική βάση στο Πεκίνο και συναντήθηκε με αξιωματικούς του στρατού. Ο πρόεδρος Σι ο οποίος είναι επικεφαλής του στρατού, ζήτησε «να επιταχύνουν τις αεροναυτικές και διαστημικές τους προσπάθειες για να αυξηθούν οι επιθετικές και αμυντικές τους ικανότητες», όπως μετέδωσε το ΑΠΕ.
Το Πεκίνο πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στις αμυντικές ικανότητές του έγραψε και το επίσημο όργανο της χώρας η εφημερίδα Ημερησία της Κίνας. «Η ιδέα του συνδυαστικής στρατιωτικής ικανότητας στον αέρα και το διάστημα δεν είναι νέα για την κινεζική πολεμική αεροπορία» ανέφερε η Ημερησία της Κίνας.
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια