Αυτό είναι τo πλοίο που ψάχνει για τα συντρίμμια

Αυτό είναι τo πλοίο που ψάχνει για τα συντρίμμια Facebook Twitter
2
Αυτό είναι τo πλοίο που ψάχνει για τα συντρίμμια Facebook Twitter

Το όνομά του είναι HMAS Success και αυτή την στιγμή είναι το πλοίο που οδηγεί τις έρευνες για τα συντρίμμια του Boeing. To πλοίο ανήκει στον Αυστραλιανό στόλο και έχει από το 2012 σαν πλοίαρχο την Captain Allison Norris.

Αυτό είναι τo πλοίο που ψάχνει για τα συντρίμμια Facebook Twitter

 Και ενώ η αγωνία κορυφώνεται καθώς υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν στον Ινδικό Ωκεανό πιθανότατα ανήκουν στο χαμένο Boeing, ένας ερευνητής εμφανίζεται απαισιόδοξος και επιφυλακτικός.

 

Ο Τόμας Αντονι, ο ίδιος επιστήμονας που εξέτασε τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Air France που συνετρίβη στον Ατλαντικό Ωκεανό, δήλωσε ότι η εύρεση του αεροσκάφους είναι πολύ σημαντική καθώς θα δώσει απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα που έχουν πριοκύψει το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Τονίζει, ωστόσο, ότι δεν είναι βέβαιο πως το αεροπλάνο θα αποκαλύψει πολλές πληροφορίες.

 

Μιλώντας στο Sky News ανέφερε πως μπορεί ποτέ να μην μάθουμε τι συνέβη. " Αν το αεροπλάνο συνετρίβη λόγω κάποιας τεχνικής βλάβης, τότε ίσως μάθουμε τι συνέβη. Αν, όμως, η συντριβή του οφείλεται σε ανθρώπινο παράγοντα, τότε η τεχνική εξέταση των συντριμμιών μπορεί να μην αποκαλύψει τους λόγους που οδήγησαν στη συντριβή του".

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο πολιτικό τοπίο στη Βόρεια Μακεδονία: Τι αλλάζει μετά τις εκλογές;

LiFO politics / Το νέο πολιτικό τοπίο στη Βόρεια Μακεδονία: Τι αλλάζει μετά τις εκλογές;

Ο δημοσιογράφος Φέρυ Μπατζόγλου, που εργάζεται ως ανταποκριτής γερμανόφωνων ΜΜΕ, επέστρεψε από τη Βόρεια Μακεδονία, όπου είχε πάει για να καλύψει τις εκλογές που έγιναν εκεί πρόσφατα, και περιγράφει στη Βασιλική Σιούτη όσα κατέγραψε.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Διεθνή / Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

«Ο πρόεδρος Ραΐσι, ο υπουργός Εξωτερικών και όλοι οι επιβάτες του ελικοπτέρου σκοτώθηκαν στη συντριβή», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Reuters ανώτερος Ιρανός αξιωματούχος
NEWSROOM
Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM