Νέο ραντεβού Κέρι-Λαβρόφ για την Ουκρανία

Νέο ραντεβού Κέρι-Λαβρόφ για την Ουκρανία Facebook Twitter
0

Νέα συνάντηση θα έχει ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών με το Ρώσο ομόλογό του την Παρασκευή στο Λονδίνο, σε μία προσπάθεια να υπάρξει διπλωματική λύση στην ουκρανική κρίση αλλά και να ξεπεραστεί η ένταση μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας.

«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα μου ζήτησε να φύγω το βράδυ της Πέμπτης και να μεταβώ στο Λονδίνο για να συναντηθώ με τον ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ την Παρασκευή και θα το κάνω», δήλωσε ο Κέρι ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων.

«Η δουλειά μας είναι να τους παρουσιάσουμε μια σειρά από επιλογές που θεωρούμε σκόπιμες, προκειμένου να προσπαθήσουν να σεβαστούν το λαό της Ουκρανίας, το διεθνές δίκαιο και τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερόμενων πλευρών» πρόσθεσε ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται»

Διεθνή / Ιταλία: Η μία κοπέλα δεν ήξερε κολύμπι, έπεισε τους φίλους της να μείνουν και τα ορμητικά νερά παρέσυραν και τους τρεις

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται» λέει εθελοντής - Νεκρές οι δύο κοπέλες, αγνοείται ο νεαρός - Η σπαρακτική ιστορία των τριών φίλων που χάθηκαν από τα ορμητικά νερά του ποταμού έχει συγκλονίσει την Ιταλία
NEWSROOM