Αντζελίνα Τζολί: Πρέπει να κάνω άλλη μια εγχείρηση

Αντζελίνα Τζολί: Πρέπει να κάνω άλλη μια εγχείρηση Facebook Twitter
5

Η περιπέτεια με την υγεία της Angelina Jolie και τη διπλή μαστεκτομή που υποβλήθηκε, προκειμένου να εξαλείψει το ενδεχόμενο να νοσήσει από καρκίνο, δεν τελείωσε. Η ίδια σε συνέντευξή της στους New York Times, υποστήριξε ότι πρέπει να κάνει κι άλλη μία εγχείρηση για να αποφύγει τον κίνδυνο μεταστατικού καρκίνου...

“Πρέπει να κάνω άλλη μία εγχείρηση. Θα πάρω συμβουλές από όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλώ τον τελευταίο καιρό και θα ξεπεράσω και την επόμενη φάση”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ανταπόκριση του κόσμου όταν έγινε γνωστό το πρόβλημά της.

“Συγκινήθηκα πάρα πολύ από την στήριξη και την ευγένεια τόσων πολλών ανθρώπων. Ο λόγος που έγραψα εκείνο το άρθρο ήταν για να μπορέσω να επικοινωνήσω, να βοηθήσω και να συνδεθώ με άλλες γυναίκες και άλλες οικογένειας που πέρασαν την ίδια περιπέτεια” υποστήριξε και συνέχισε για την απόφασή της να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή: “Είμαι πολύ ευτυχισμένη με την απόφασή μου. Είχα την τύχη να έχω καταπληκτικούς γιατρούς, να έχω μια καλή ανάρρωση και μια ταινία όπως το Unbroken που μου έδωσε το κίνητρο για να γίνω και πάλι υγιής και να επιστρέψω στη δουλειά”.

 

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
ε τώρα, αν δεν έχει και αυτή πρόσβαση στους καταπληκτικότερους γιατρούς του πλανήτη, ποιος έχει τότε?ο καρκίνος πάντως δεν κάνει διακρίσεις. περαστικά στο κορίτσι.
Δεν λες περαστικά σε κάποιον που δεν είναι άρρωστος. Προληπτικές εγχειρήσεις είναι (διπλή μαστεκτομή και τώρα υστερεκτομή, που δεν το λένε) και δεν χρειάζεται να έχεις πρόσβαση στους καλύτερους για να το κάνεις. Κάθε γυναίκα, ακόμη και στη χώρα μας φορέας των γονιδίων BRCA, μπορεί να υποβληθεί στα εν λόγω χειρουργεία στο ΕΣΥ. Τώρα, αν η κυρία το δημοσιοποιεί γιατί είναι πραγματικά ακτιβίστρια και ευαισθητοποιημένη (που αμφιβάλω) ή το κάνει για να προκαλέσει θετική εικόνα (από την bich που ίσως να είναι) δεν το ξέρω