ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του Πάπα στο Ισραήλ

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του Πάπα στο Ισραήλ Facebook Twitter
0

Ακυρώθηκε τελικά η προγραμματισμένη επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στο Ισραήλ, η οποία θα πραγματοποιούνταν το διήμερο 24 με 26 Μαΐου.

Αιτία της ακύρωσης στάθηκε η απεργία των διπλωματών του Ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών, καθώς λόγω της απουσίας των υπαλλήλων δεν μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις που απαιτούνται για μια τόσο σημαντική επίσκεψη.

Σύμφωνα με πηγή από το υπουργείο Εξωτερικών που επικαλούνται οι Times of Israel το Βατικανό δεν μπορούσε να αναβάλει το ταξίδι, οπότε ακυρώθηκε.

Προχθές ανακοινώθηκε ότι και ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέβιντ Κάμερον αναγκάστηκε να αναβάλλει το ταξίδι του στο Ισραήλ λόγω της απεργίας του διπλωματικού προσωπικού. Είχε προγραμματιστεί να επισκεφθεί τη χώρα και να μιλήσει στο κοινοβούλιο στις 12 Μαρτίου.

Το ταξίδι του Πάπα Φραγκίσκου θα συνέπιπτε με την πεντηκοστή επέτειο της ιστορικής συνάντησης στην Ιερουσαλήμ του Πάπα Παύλου του 6ου με τον Ορθόδοξο Πατριάρχη Αθηναγόρα.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ