Ένωση με τη Ρωσία ψήφισε το Κοινοβούλιο της Κριμαίας

Ένωση με τη Ρωσία ψήφισε το Κοινοβούλιο της Κριμαίας Facebook Twitter
5

 

Ένωση με τη Ρωσία ψήφισε το Κοινοβούλιο της Κριμαίας Facebook Twitter

To Κοινοβούλιο της Κριμαίας ψήφισε ομόφωνα υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία, όπως μετέδωσε νωρίτερα το πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο το κείμενο της απόφασης.

Σύμφωνα με το κείμενο,  συμφωνήθηκε να γίνει μέλος η Κριμαία της Ρωσικής ομοσπονδίας με όλα τα δικαιώματα που απορρέουν για ένα μέλος της Ομοσπονδίας.

Το ΙΤAR-TASS μεταδίδει ότι ο πρωθυπουργός της Κριμαίας ανέφερε ότι το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε, έφερε ο ίδιος στη Βουλή, «για χάρη της Κριμαίας».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το κοινοβούλιο αποφάσισε να γίνει στις 16 Μαρτίου το δημοψήφισμα το οποίο είχε προαναγγελθεί, για την απόσχιση ή όχι της Κριμαίας από την Ουκρανία.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

LiFO politics / O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

Ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλάει στη Βασιλική Σιούτη για την αδυναμία της Ελλάδας να πείσει την ΕΕ να ασχοληθεί με την καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και δηλώνει ότι η χώρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, «αν υπήρχε διάθεση από τους τότε διαπραγματευτές για μία ευρύτερη στήριξη στη Βουλή».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ