Στο πλευρό της Ρωσίας η Κίνα

Στο πλευρό της Ρωσίας η Κίνα Facebook Twitter
9

 

Στο πλευρό της Ρωσίας η Κίνα Facebook Twitter

Update: To αρχηγείο του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας διέψευσε το βράδυ της Δευτέρας ότι εξέδωσε τελεσίγραφο προς τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις με το οποίο τις κάλεσε να παραδοθούν ως τις 05:00 την Τρίτη προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα δέχονταν επίθεση.

Την είδηση αυτή, όπως και την ύπαρξη τελεσιγράφου, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο έναν αξιωματικό στο αρχηγείο του Στόλου.


Κλιμακώνεται η ένταση στη χερσόνησο της Κριμαίας με τη Ρωσία να δίνει, σύμφωνα με το πρακτορείο Ίντερφαξ, προθεσμία στις ουκρανικές δυνάμεις ως τις 5 τα ξημερώματα να παραδοθούν, αλλιώς θα αντιμετωπίσουν τη ρωσική επίθεση από το στόλο της Μαύρης Θάλασσας.

Στο πλευρό της Ρωσίας η Κίνα Facebook Twitter

"Αν δεν παραδοθούν πριν από τις 5 αύριο το πρωί, μια πραγματική επίθεση θα ξεκινήσει από τις μονάδες και τα τμήματα των ενόπλων δυνάμεων σε όλη την Κριμαία," ανέφερε το πρακτορείο επικαλούμενο πηγή του υπουργείου.

Το τελεσίγραφο, εκδόθηκε σύμφωνα με το Interfax, από τον Αλέξανδρο Βίτκο, διοικητή του στόλου. Από την πλευρά της ρωσικής κυβέρνησης δεν επιβεβαιώθηκε η πληροφορία, ούτε υπήρξε κάποιο άμεσο σχόλιο από την πλευρά του εκπροσώπου του στόλου.

Η Κίνα στο πλευρό της Ρωσίας

 

Εν τω μεταξύ στο πλευρό της Ρωσίας στην υπόθεση της Ουκρανίας στέκεται πλέον η Κίνα. Ο Ρώσος υπουργός Σεργκέι Λαβρόφ μίλησε με τον κινέζο ομόλογό του τηλεφωνικά και, όπως ανακοινώθηκε, σε γενικές γραμμές οι απόψεις τους συμπίπτουν. Αυτό σημαίνει ότι στην υπόθεση της Ουκρανίας σχηματίζεται ένας σινορωσικός άξονας απέναντι σε αυτόν της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM