Παπαγάλος βοήθησε την αστυνομία να διαλευκάνει τη δολοφονία της ιδιοκτήτριας του

Παπαγάλος βοήθησε την αστυνομία να διαλευκάνει τη δολοφονία της ιδιοκτήτριας του Facebook Twitter
2

Ανέλπιστη βοήθεια βρήκαν οι αστυνομικοί της πόλης Άγκρα, στη Βόρεια Ινδία, που διερευνούσαν τη δολοφονία της 45χρονης Νιλάμ Σάρμα στο πρόσωπο ενός οικόσιτου παπαγάλου.

Η ιδιοκτήτριά του παπαγάλου έπεσε θύμα δολοφονίας και οι αρχές προσπαθούσαν να λύσουν το μυστήριο της δολοφονίας μέχρι που ο Ηρακλής, ο εν λόγω παπαγάλος, αποδείχτηκε μεγάλος σύμμαχος τους. Ο σύζυγος του θύματος Βιτζάι Σάρμα, παρατήρησε ότι ο παπαγάλος παρήγαγε συγκεκριμένους έντονους ήχους κάθε φορά που ο ανιψιός του Ασουτός επισκεπτόταν το σπίτι μετά τη δολοφονία. «Κάθε φορά που γινόταν συζήτηση επίσης, όποτε αναφερόταν το όνομα του Ασουτός, ο παπαγάλος έκρωζε. Αυτό μου κίνησε τις υποψίες και ενημέρωσα την αστυνομία», είπε στην εφημερίδα ο Σάρμα.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Άγκρα Σαλάμπ Μαθούρ δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι ο ανιψιός ομολόγησε την πράξη του κατά την ανάκριση, όπως έγραψε το ΑΠΕ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια