Τύμπανα πολέμου στην Ουκρανία

Τύμπανα πολέμου στην Ουκρανία Facebook Twitter
0

Προειδοποιήσεις λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία απευθύνει η Ρωσία, κάνοντας λόγο για «σθεναρό και ανυποχώρητο» τρόπο με τον οποίο θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των συμπατριωτών της. Ήδη ο Πούτιν έθεσε σε ετοιμότητα τα μαχητικά στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας.


«Διεξάγονται διαρκείς αεροπορικές περιπολίες από μαχητικά αεροσκάφη στις περιοχές των συνόρων. Από τη στιγμή που έλαβαν διαταγή να βρίσκονται σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού, οι αεροπορικές δυνάμεις της δυτικής στρατιωτικής ζώνης αναχώρησαν για τις... αεροπορικές βάσεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Τύμπανα πολέμου στην Ουκρανία Facebook Twitter

 Επίσης, αφού αναφέρεται σε «ευρείας κλίμακας παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» , το υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει  στο Twitter ότι η Ρωσία «θα συνεχίσει να υπερασπίζεται στη διεθνή σκηνή τα δικαιώματα των συμπατριωτών της, θα αντιδρά σθεναρά και ανυποχώρητα όταν αυτά θα παραβιάζονται».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM