Ο πρώην πυγμάχος Κλίτσκο υποψήφιος στην Ουκρανία

Ο πρώην πυγμάχος Κλίτσκο υποψήφιος στην Ουκρανία Facebook Twitter
2

 

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας και εκ των ηγετών της εξέγερσης της αντιπολίτευσης Βιτάλι Κλίτσκο, θα είναι υποψήφιος για γτην Προεδρία στις εκλογές της 25ης Μαίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος.

«Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία. Είμαι πεπεισμένος ότι θα πρέπει να αλλάξουμε πλήρως τις αρχές και τους κανόνες του παιχνιδιού στην Ουκρανία, θα πρέπει να αποκαταστήσουμε τη δικαιοσύνη», είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Ο 42χρονος Βιτάλι Κλίτσκο, είναι αρχηγός του κόμματος Ουκρανική Δημοκρατική Συμμαχία για τη Μεταρρύθμιση (UDAR) και, όπως είχε γράψει το Spiegel πριν από τα γεγονότα στην Ουκρανία, είναι ο άνθρωπος στον οποίο είχε ποντάρει το Βερολίνο, προκειμένου να στρέψει και πάλι την Ουκρανία προς την Ε.Ε..

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια