H συγκλονιστική διάσωση βρέφους στη μέση του δρόμου

H συγκλονιστική διάσωση βρέφους στη μέση του δρόμου Facebook Twitter
12
H συγκλονιστική διάσωση βρέφους στη μέση του δρόμου Facebook Twitter

Ήταν περίπου δύο το μεσημέρι όταν το όχημα με τις δύο γυναίκες σταμάτησε στη μέση του αυτοκινητοδρόμου στο Μαϊάμι, όπου και εκτυλίχθηκαν στιγμές αγωνίας. Η μητέρα του μόλις πέντε μηνών βρέφους το κρατούσε στην αγκαλιά της και φώναζε βοήθεια. Δίπλα της, σε κατάσταση πανικού η αδερφή της. Το μωρό ήταν μελανό και είχε πάψει να αναπνέει.

Η κυκλοφορία των οχημάτων σταμάτησε και οδηγοί συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να προσφέρουν βοήθεια αλλά κανείς δεν έπαιρνε  την ευθύνη να διαχειριστεί ένα τόσο εύθραυστο πλάσμα. Η θεία του παιδιού, Pamela Rauseo, συνειδητοποίησε πως αν περίμεναν λίγο ακόμη μπορεί να ήταν αργά, έσκυψε πάνω από το μωρό και του έδωσε το φιλί της ζωής.

H συγκλονιστική διάσωση βρέφους στη μέση του δρόμου Facebook Twitter

Τη στιγμή απαθανάτισε φωτογράφος που περνούσε τυχαία από το σημείο. Λίγο μετά το μωρό ανέλαβαν οι αστυνομικοί και οι οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο. Ήδη ο μικρός είχε ξαναζωντανέψει και ξεπεράσει τον κίνδυνο του θανάτου χάρη στη θεία του. Λίγο αργότερα η μητέρα του εξήγησε πως ο μικρός έχει γεννηθεί πρόωρα και αντιμετωπίζει αναπνευστική ανεπάρκεια, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπισε τόσο ισχυρή κρίση.

H συγκλονιστική διάσωση βρέφους στη μέση του δρόμου Facebook Twitter
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM