Breaking news

Κόπηκε στο μοντάζ ο διάβολος που έμοιαζε στον Ομπάμα

Κόπηκε στο μοντάζ ο διάβολος που έμοιαζε στον Ομπάμα Facebook Twitter
2

Η ταινία ο "Υιός του Θεού" η οποία βασίζεται στην δημοφιλή σειρά του 2013 "Η Βίβλος" είχε ένα πρόβλημα προτού κάνει καν πρεμιέρα. Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον διάβολο μοιάζει καταπληκτικά στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα!

Οι εικόνες του ηθοποιού Μοχαμέν Μεχντί Ουαζανί ως διάβολος έκαναν το γύρο του κόσμου από πέρυσι όταν και ξεκίνησε να προβάλλεται η σειρά στην αμερικανική τηλεόραση. Αθώο λάθος ή σκόπιμη επιλογή ηθοποιού το γεγονός παραμένει ότι η ομοιότητα είναι πασιφανής.

Οι παραγωγοί λοιπόν αποφάσισαν να κόψουν τον ηθοποιό -και φυσικά ολόκληρο το ρόλο του διαβόλου- στο μοντάζ. Όπως διαβάζουμε στα Νέα, η παραγωγός Ρόμα Ντάουνι εξήγησε: "Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι ο διάβολος βρίσκεται στην αίθουσα του μοντάζ. Τώρα πρόκειται για μία ταινία για τον Ιησού, τον υιό του Θεού, και ο διάβολος δεν θα εμφανιστεί. Κάποιος έκανε ένα σχόλιο ότι ο ηθοποιός που παριστάνει τον διάβολο μοιάζει με τον πρόεδρό μας και ξαφνικά τα μέσα ενημέρωσης τρελάθηκαν. Την επόμενη ημέρα, ενώ ήμουν βέβαιη ότι όλοι θα μιλούσαν για τον Ιησού, τελικά μιλούσαν για τον Σατανά". 

2

Breaking news

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Διεθνή / Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Προς το παρόν δεν υπάρχει θεραπεία για τη νόσο του κινητικού νευρώνα, η οποία προκαλεί αποδυνάμωση των μυών, επηρεάζοντας την ικανότητα του ατόμου να περπατάει, να μιλάει, να τρώει, να πίνει και να αναπνέει
NEWSROOM