Ένας μεγιστάνας έσωσε τα αδέσποτα του Σότσι

Ένας μεγιστάνας έσωσε τα αδέσποτα του Σότσι Facebook Twitter
8

 

Ένας μεγιστάνας έσωσε τα αδέσποτα του Σότσι Facebook Twitter

Ένας μεγιστάνας έσωσε τα αδέσποτα του Σότσι τα οποία είχε κανονιστεί να θανατωθούν από ιδιωτική εταιρία, εν όψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Ρώσος εκατομμυριούχος έσωσε τους περίπου 150 σκύλους του Ολυμπιακού Χωριού κατασκευάζοντας ταχύτατα ένα καταφύγιο για ζώα, κάτι που δεν έκανε η κυβέρνηση του Πούτιν. Η ρωσική κυβέρνηση το είχε υποσχεθεί, αλλά βλέποντας να πλησιάζουν οι ημερομηνίες για τους Αγώνες προτίμησε να δώσει εντολή για τη θανάτωση των σκύλων.

Ο Όλεγκ Ντεριπάσκα, ο άνθρωπος που έσωσε τα σκυλιά, το έκανε όπως είπε, για να αποτίσει φόρο τιμής σε έναν αδέσποτο σκύλο που είχε συντροφιά όταν ήταν μικρός στη Ρωσία.

«Τον πρώτο μου σκύλο τον βρήκα σε δρόμο του χωριού μου, του μικρού χωριού (όπου μεγάλωσα)» είπε ο Όλεγκ Ντεριπάσκα στο BBC. «Υπήρξε πολύ στενός μου φίλος για σχεδόν πέντε χρόνια» δήλωσε.

Η Όλγκα Μελνίκοβα, συντονίστρια του καταφυγίου είπε στους New York Times ότι το μήνυμα των αρχών ήταν ξεκάθαρο: «Μας είπαν: "Είτε παίρνετε όλους τους σκύλους από το Ολυμπιακό Χωριό, είτε τα πυροβολούμε"».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
...για να παρακινήσεις και άλλλους μεγιστάνες ε; Προσπαθώ να μην γελάσω εδώ. Πρε πάρτο χαμπάρι για να γίνεις μεγιστάνας ζυγίζεις και την πορδή που χάνεις...Social Marketing λέγεται αυτό, και καλά προσφέρουμε στην κοινωνία για να φτιάξουμε την εικόνα μας. Ότι ακριβώς κάνει και ο Mark Elliot Zuckerberg, από selfish nerd σε mega philanthropist...Τι δεν κατάλαβες; Μετρημένα κουκιά είναι!!!
γιατί ρε παιδιά τα αρνητικά; Αν ήθελε να μην κατηγορηθεί ότι το κάνει όλο αυτό για ιδίο ώφελως ας κρατούσε την ανωνυμία του!!! Λέτε ένας μεγιστάνας να μην έχει την κοινή λογική για να σκευτεί κάτι τέτοιο;
Γιατί απλά δεν τον νοιάζει να μπει στη διαδικασία να κρατηθεί η ανωνυμία. Φτιάχνει το καταφύγιο και τέλος. Μόνο κάτι πολύ «μικρόι» άνθρωποι ασχολούνται με το να υποβαθμίζουν κάθε θετική κίνηση κάποιου. Λες και θα κερδίσει χρήματα με το υποτιθέμενο «social marketing!». Και στο κάτω κάτω και εγώ αν είχα την δυνατότητα να κάνω κάτι τέτοιο δεν θα κρατούσα την ανωνυμία μου, θα μίλαγα για αυτό μήπως παρακινήσω και άλλους να κάνουν κάτι παρόμοιο.
καλός ο ρομαντισμός αλλά ας ήμαστε και λίγο ρεαλιστές Νίκο μου. Αυτός ο Κύριος Πλούσιος, όπως και να λέγεται, που ήτανε πριν τους Ολυμπιακούς; Μάλλον άρπαηξε την ευκαιρία λέω εγώ και έχει maximum benefit προβολής το οποίο μεταφράζεται άνετα και σε χρήμα αν θες την άποψη μου. Και κάτι άλλο, το να μην συμφωνούμε με την άποψη κάποιου δεν τον κάνει "μικρό"... Θα έπρεπε να αναθεωρήσεις τον τρόπο σκέψεις σου και να μην πηγαίνεις δια της πλαγίας οδού για να χαρακτηρίσεις κάποιον όταν εκ προοιμίου γνωρίζεις πως είσαι foul.
Να και μία καλή είδηση. Μπράβο και πάλι μπράβο στον ΑΝΘΡΩΠΟ αυτό που δεν έμεινε να κοιτά το πρόβλημα αλλά έσωσε τόσες ψυχές που τίποτα δεν έφταιγαν και όμως θα έφευγαν από την ζωή γιατί ... χαλούσαν την μόστρα.