ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

"O Woody Allen διάβασε το άρθρο και το θεωρεί ψευδές και ντροπιαστικό"

"O Woody Allen διάβασε το άρθρο και το θεωρεί ψευδές και ντροπιαστικό" Facebook Twitter
1

Λίγες ώρες μετά την δημοσίευση της επιστολής της Dylan Farrow και με την είδηση να γίνεται πρώτο θέμα σε όλα τα μέσα παγκοσμίως, η πρώτη επίσημη απάντηση έρχεται δια στόματος της εκπροσώπου του ηθοποιού, Leslee Dart: 

" O κύριος Woody Allen διάβασε το άρθρο και το θεωρεί ψευδές και ντροπιαστικό. Σύντομα θα απαντήσει και ο ίδιος. Την περίοδο των γεγονότων διεξήχθη διεξοδική έρευνα από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, διορισμένους από το δικαστήριο. Οι εμπειρογνώμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα πως δεν υπήρχε αξιόπιστη απόδειξη της κακοποίησης και ότι η Dylan Farrow αδυνατούσε να διακρίνει την πραγματικότητα από τη φαντασία ... Δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες."

Στο ίδιο ύφος αλλά στοχοποιώντας την Μia Farrow, κυμάνθηκε και η ανακοίνωση του δικηγόρου του Woody Allen, Elkan Abramowitz: 

"Είναι τραγικό το ότι μετά από 20 χρόνια μια ιστορία κατασκευασμένη από την εκδικητική ερωμένη, ξαναέρχεται στην επιφάνεια ενώ έχει στο παρελθόν ελεγχθεί πλήρως από τις αρχές οι οποίες και απέρριψαν τους ισχυρισμούς. Αν κάποιος φταίει για το δράμα της Dylan τότε αυτός δεν είναι ο Woody Allen αλλά ούτε και η ίδια η Dylan."

 

O Nicholas Kristof του οποίου η στήλη στους New York Times φιλοξένησε την πολύκροτη επιστολή, ανέφερε πως η Dylan ήταν πολύ αγχωμένη για την υποδοχή που θα είχε από το κοινό η προσωπική εξομολόγηση της και συμπλήρωσε πως η θετική ανταπόκριση και η υποστήριξη που αισθάνεται από χθες είναι μεγάλη και σημαντική.

 

 

1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM