Πλοίο... βγήκε στη στεριά στην Τουρκία

Πλοίο... βγήκε στη στεριά στην Τουρκία Facebook Twitter
4

Απρόσμενη κατάληξη είχε το τελευταίο ταξίδι ενός φέρι μποτ, ενώ κατευθυνόταν προς τις ακτές της νότιας Τουρκίας για να αποσυρθεί, το γέρικο σκαρί του δεν υπάκουσε στις εντολές του καπετάνιου. Σταμάτησε μόνο όταν σφήνωσε ανάμεσα σε δυο μικρές βάρκες, σε απόσταση αναπνοής από τη στεριά. Οι εντυπωσιακές εικόνες καταγράφηκαν τον περασμένο Νοέμβριο στην επαρχία Μερσίν.

 

Μέχρι το 2012, το πλοίο εκτελούσε επί 22 χρόνια το δρομολόγιο Ντόβερ – Καλέ, συνδέοντας τη Γαλλία με τις ακτές της Βρετανίας.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Κι όμως, το πλοίο βγήκε επίτηδες με αυτόν τον τρόπο στη στεριά, αφού έτσι κι αλλιώς θα σκραπαριστεί. Βλέπω πως το βίντεο είναι από το Euronews (όπου υπάρχει κι εκεί σχόλιο), αλλά αν ακολουθήσετε προηγούμενα λινκς, εδώ:http://www.liveleak.com/view?i=e46_1390841291http://youtu.be/QYltdonj2iEτο λέει ξεκάθαρα. Η διαδικασία ονομάζεται beaching, κι έχει πολλά αντίστοιχα βίντεο στο youtube αν το ψάξετε ως keyword.
Μεγάλο φάουλ του Euronews. Μια χαρά υπάκουσε στις εντολές του καπετάνιου αφού αυτό ακριβώς ήθελε να κάνει. Ήταν διαδικασία προσάραξης (beaching διεθνώς) στο διαλυτήριο προκειμένου να διαλυθεί και να ανακυκλωθουν τα υλικά του.
Δεν είχε απρόσμενη κατάληξη το τελευταίο ταξίδι και το γέρικο σκαρί υπάκουσε πολύ καλά στις εντολές του καπετάνιου. είναι ο τρόπος που γίνονται όλα τα τελευταία ταξίδια των πλοίων που οδηγούνται στα διαλυτήρια. Το πλοίο με προς ολοταχώς και καρφώνετε στην ακτή, όπου θα αρχίσουν να το κόβουν κομμάτι, κομμάτι για να ανακυκλωθεί.