Με πατερίτσες η Μέρκελ μετά το ατύχημά της

Με πατερίτσες η Μέρκελ μετά το ατύχημά της Facebook Twitter
1

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Γερμανίδα Καγκελάριο μετά το ατύχημα που της συνέβη, ενώ έκανε σκι στις ελβετικές Άλπεις. Η Άνγκελα Μέρκελ εμφανώς καταβεβλημένη και με πατερίτσες παρευρέθη στην Καγκελαρία προκειμένου να ακούσει τα κάλαντα από παιδική χορωδία. Εμφανώς ταλαιπωρημένη και αδύναμη, η εικόνα της δεν είχε σχέση με το προφίλ της «σιδηράς κυρίας».

Φορώντας μαύρο παντελόνι και πράσινο σακάκι, η Μέρκελ παρακολούθησε τους «μικρούς τραγουδιστές του άστρου» (Sternsinger), ένα φιλανθρωπικό γεγονός στο οποίο παίρνει μέρος μια ομάδα περίπου 100 παιδιών που εκπροσωπούν κάθε μία από τις γερμανικές επισκοπές, ντυμένα με στολές των μάγων που επισκέφθηκαν στη φάτνη το μικρό Ιησού, να λένε τα κάλαντα με την ευκαιρία των Θεοφανείων. αμογελώντας η γερμανίδα καγκελάριος παρακολούθησε τα παιδιά, ενώ περπάτησε με πατερίτσες για να βρεθεί ανάμεσά τους.

 

«Δεν τα πάω πολύ καλά όρθια, πρέπει να μένω ξαπλωμένη αρκετή ώρα», δήλωσε η Μέρκελ υποδεχόμενη τα παιδιά στην καγκελαρία. Το κάταγμα στη λεκάνη οδήγησε στην ακύρωση αρκετών προγραμματισμένων ταξιδιών και συναντήσεων τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, o εξοπλισμός του σκι που χρησιμοποιούσε η Καγκελάριος ήταν πάνω από 20 ετών.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια