Κόλλησε γυμνός στο πλυντήριο ρούχων

Κόλλησε γυμνός στο πλυντήριο ρούχων Facebook Twitter
10

 

Aστυνομία, Πυροσβεστική, παραϊατρικό και άλλο προσωπικό έκτακτης ανάγκης επιστρατεύτηκαν για να συμβάλουν στη διάσωση ενός ανθρώπου που κόλλησε γυμνός μέσα σε πλυντήριο ρούχων.



Το περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία και θύμα της ιδέας του να κάνει μια σέξι έκπληξη στη φίλη του ήταν ένας 20χρονος, ο οποίος απελευθερώθηκε τελικά μετά από προσπάθειες του προσωπικού που κράτησαν 20 λεπτά.



«Είχε κολλήσει εντελώς, και ανησυχούσαμε για την υγεία του. Στη συνέχεια, κάποιος είχε την ιδέα να κάνει το δέρμα του πιο απαλό με το ελαιόλαδο. Αυτό δούλεψε”, είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με την Χέραλντ Σαν.



Δεν παρέλειψε δε να συμπληρώσει ότι “το όλο θέαμα ήταν πολύ ντροπιαστικό”.

 

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
● Τελικά οι παλιές νοικοκυρές ήξεραν καλύτερα. Το σωστό πλύσιμο και... στύψιμο γινόταν μόνο στο χέρι... δεν κατσιάζει ποτέ!... Επίσης πολύ αποδοτικό ήταν και το πλύσιμο με τον... κόπανο...!● Και το έλεγε τόσο καιρό ο μαστρο-Κώστας, πως αυτό το άσπρο δεν ήταν άλατα...http://www.calgon.gr/images/page_2_pic.png● «..κάποιος είχε την ιδέα να κάνει το δέρμα του πιο απαλό με το ελαιόλαδο».Τι λε ρε φίλε;;; Ούτε το μαλακτικό δεν έπιασε;;; Ήρωας, ήρωας!!!● Κι όπως θα παίρνω τις στροφές εσύ αν θέλεις κοίταζε με...