Ζευγάρι πέρασε ένα μήνα στη φυλακή για δύο κιλά σαπούνι

Ζευγάρι πέρασε ένα μήνα στη φυλακή για δύο κιλά σαπούνι Facebook Twitter
3

Μια είδηση από τις ΗΠΑ μας κάνει να αναρωτηθούμε πόσο εύκολο είναι να μπερδέψεις την κοκαΐνη με σαπούνι. Ένα νεαρό ζευγάρι πέρασε ένα μήνα σε φυλακή της Πενσυλβάνια επειδή είχε στο αυτοκίνητό τους δύο κιλά σαπούνι, τα οποία η αστυνομία πέρασε για... κοκαΐνη.

Ένας αστυνομικός σταμάτησε την Annadel Cruz 26 χρονών και τον Alexander Bernstein 30 χρονών, επειδή πήγαιναν 10 χιλιόμετρα πιο γρήγορα από το όριο ταχύτητας. Όταν ο αστυνομικός μύρισε μαριχουάνα (το ζευγάρι δεν αρνήθηκε ότι είχε καπνίσει πριν ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Φλώριδα) προχώρησε σε πλήρη έρευνα του αυτοκινήτου και ανακάλυψε τα δύο κιλά, σπιτικό σαπούνι. Η οδηγός εξήγησε ότι πρόκειται για σαπούνι, αλλά ο αστυνομικός δεν πείστηκε και ο επιτόπιος έλεγχος του έβγαλε ένδειξη για κοκαΐνη.

Ο Bernsteien, που είναι πατέρας ενός παιδιού 17 μηνών, κατάφερε να βγει από τη φυλακή με εγγύηση ένα μήνα μετά το περιστατικό, όπως γράφει το newser.com.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυβέρνηση Τραμπ επαναφέρει το εκτελεστικό απόσπασμα για να «ενισχύσει» τη θανατική ποινή

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ επαναφέρει το εκτελεστικό απόσπασμα για να «ενισχύσει» τη θανατική ποινή

Ο Τραμπ ζητά επίσης από το υπουργείο Δικαιοσύνης να επιδιώκει τη θανατική ποινή όπου αυτή προβλέπεται από τον νόμο, όταν κατηγορούμενοι είναι παράτυποι μετανάστες
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΡΕΖΑ ΠΑΧΛΑΒΙ

Διεθνή / Ρεζά Παχλαβί: Ο εξόριστος πρίγκιπας καλεί τον Φρίντριχ Μερτς να διακόψει τις συνομιλίες με το καθεστώς στην Τεχεράνη

Η επίσκεψη του εξόριστου πρίγκιπα του ιρανικού θρόνου στο Βερολίνο έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ υπουργοί της γερμανικής κυβέρνησης αρνήθηκαν να συναντηθούν μαζί του
THE LIFO TEAM