Αυτοκτόνησε σε εμπορικό κέντρο όταν η κοπέλα του αρνήθηκε να σταματήσει τις αγορές

Αυτοκτόνησε σε εμπορικό κέντρο όταν η κοπέλα του αρνήθηκε να σταματήσει τις αγορές Facebook Twitter
39

Ο 38χρονος Tao Hsiao ήταν επί πέντε ώρες στο εμπορικό κέντρο της κινεζικής επαρχίας Τζιάνγκσου, όταν αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον 7ο όροφο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αυτοπτών και τα ρεπορτάζ των ξένων μέσων το ζευγάρι είχε περάσει πολύ ώρα έντασης και διαπληκτισμών πριν την τραγική κατάληξη. 

Αυτοκτόνησε σε εμπορικό κέντρο όταν η κοπέλα του αρνήθηκε να σταματήσει τις αγορές Facebook Twitter

Ο Τao ήταν φορτωμένος με σακούλες και εμφανώς εκνευρισμένος από το ασταμάτητο shopping της φίλης του και προσπαθούσε να την πείσει να σταματήσει, εξηγώντας της πως δεν άντεχε άλλο. Όταν εκείνη επέμενε πως ήθελε να αγοράσει ένα ακόμη ζευγάρι παπούτσια, ο Τao έχασε τη ψυχραιμία του και της φώναξε πως έχει αρκετά παπούτσια για μια ολόκληρη ζωή. Η αντίδραση ήταν άμεση και η σύντροφός του άρχισε να τον κατηγορεί πως της χαλάει τα ψώνια και καταστρέφει το κλίμα των γιορτών.

Τότε, μπροστά στους δεκάδες περαστικούς και τη φίλη του, ο 38χρονος πέταξε κάτω τις σακούλες και πήδηξε από το εσωτερικό μπαλκόνι του εμπορικού, στο κενό του αίθριου.

Αυτοκτόνησε σε εμπορικό κέντρο όταν η κοπέλα του αρνήθηκε να σταματήσει τις αγορές Facebook Twitter

Στο εμπορικό προκλήθηκε πανικός και σύντομα έφτασε στο σημείο ομάδα γιατρών και η ασφάλεια της επιχείρησης αλλά δυστυχώς ο άντρας είχε πεθάνει ακαριαία από τη φονική πτώση.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε πως τα Χριστούγεννα είναι μια υπέροχη περίοδος σχεδόν για όλους αλλά υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι τη βρίσκουν μια ιδιαιτέρως καταθλιπτική και στρεσογόνο κατάσταση.

Αυτοκτόνησε σε εμπορικό κέντρο όταν η κοπέλα του αρνήθηκε να σταματήσει τις αγορές Facebook Twitter
39

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

20 σχόλια
Ρεεεεεεεεεεεεε....τραβατε μονοι σας για ψωνια...τετοιες μερες οποιος σας δει με γεματο πορτοφολι ερχεται μαζι σας μπας καβατζωσει τιποτα...καταραμενα βαφτηστηρια σας μισω...
Δεν ξέρω τί συνέβη τελικά με όλους αυτούς τους αυτόπτες μάρτυρες, αλλά είναι πολύ πιθανό μετά από ένα τόσο σοκαριστικό γεγονός να συνέχισαν κανονικά τα ψώνια τους, τα οποία βέβαια είναι και ο "αυτοσκοπός" της γιορτής των Χριστουγέννων... Κοινώς η κατανάλωση να πηγαίνει καλά, οι ανθρώπινες απώλειες ήταν πάντα αναμενόμενες ...
Μπορεί να είμαι πολύ γαιδούρα και πολύ αναίσθητη αλλά γέλασα πάρα πολύ με το περιστατικό (συγνώμη, δεν είναι καλό το ξέρω), αλλά κυρίως με τα σχόλια των αναγνωστών. Ένας απο τους ελάχιστους λόγους που μας γουστάρω τελικά εμάς τους Έλληνες είναι επειδή στο χιούμορ δεν μας τη βγαίνει κανείς.
Καλα βρε Τάο και γω τα βαριεμαι τα ψωνια, ειδικά όταν γινονται με τις ωρες και ειμαι και γυναίκα....Γιατι δεν αφηνες μονη να συνεχίσει;; οοοΟρίστε τι καταλαβες;;;;;;
Γι αυτό κι εγώ παιδιά μου ψωνίζω πάντα μέσω Ιντερνετ. Ούτε συνοδοί, ούτε περπάτημα, ούτε γκρίνια. Όσες ώρες θέλω, όταν θέλω και όσο θέλω χαζεύω και παίρνω. Τελευταία έχω κολλήσει στο βήμα "χαζεύω", αλλά κι αυτό καλό είναι.
Μα ειναι δυνατον να λεμε, οτι φταιει η κοπελα που ο αλλος αυτοκτονησε? επειδη ψωνιζε παπουτσια? ελεος... ο ανθρωπος, σαφως κ ειχε ψυχολογικα προβληματα... κ τωρα η κοπελα θα το φερει κ βαρος μια ζωη! Ποσοι αντρες δεν αντεχουν να ειναι μαζι στα ψωνια? πολλοι... απλα δεν πανε! δεν αυτοκτονουν! ποσες γυναικες δεν μπορουν να βλεπουν ποδοσφαιρο... πολλες... αλλα δεν αυτοκτονουν! Κριμα ο ανθρωπος... κριμα κ η κοπελα...
Η καταθλιπτική στην προκειμένη περίπτωση με τα ψυχολογικά θέματα είναι μάλλον η κοπέλα,που προσπαθεί να "διασκεδάσει" τη στρεσογονο κατάσταση που τις δημιουργούν τα Χριστούγεννα κάνοντας shopping therapy, μακριά από το ουσιαστικό νόημα των Χριστουγέννων.
Ακόμη και έτσι να είναι αυτή το αντέχει, το θέλει, και το κάνει. Προφανώς ο φίλος της δεν το άντεχε, ίσως να μη το ήθελε και εξ' αρχής αλλά παρ' όλα αυτά συνέχιζε. Εάν δεν προστατεύουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να το κάνουν οι άλλοι για μας...
@amaliak με το ίδιο σκεπτικό δεν φταίει η τρόικα, η κυβέρνηση και το ΔΝΤ για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα. Τελικά τι ισχύει? φταίει μόνο ο προβληματικός αυτόχειρας, ή φταίει άλλος?