ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Γερμανός αστυνομικός συνελήφθη για το φόνο άνδρα που είχε γνωρίσει σε site για κανιβαλισμό

Γερμανός αστυνομικός συνελήφθη για το φόνο άνδρα που είχε γνωρίσει σε site για κανιβαλισμό Facebook Twitter
3

Ένας 55χρονος Γερμανός αστυνομικός συνελήφθη σήμερα με την κατηγορία της δολοφονίας και τεμαχισμό του πτώματος ενός άνδρα τον οποίο γνώρισε σε φετιχιστικό σάιτ γνωριμιών με θέμα τον κανιβαλισμό. Το 59χρονο θύμα φέρεται να είχε φαντασίωση να δολοφονηθεί και να φαγωθεί.

Η αστυνομία λέει ότι ο κατηγορούμενος μαχαίρωσε το θύμα στο σπίτι του στη Σαξονία στις 4 Νοεμβρίου, ένα μήνα μετά τη γνωριμία τους στη διαδικτυακή σελίδα. Στη συνέχεια φέρεται να τεμάχισε το πτώμα και να έθαψε κομμάτια στον κήπο του. Δεν έχει εξακριβωθεί αν έλαβε χώρα και κανιβαλισμός.

Ο αστυνομικός διευθυντής της Δρέσδης είπε ότι ο κατηγορούμενος συνελήφθη την Τετάρτη στον τόπο εργασίας του. Αστυνομικοί στη συνέχεια έψαξαν το σπίτι του και τους υπέδειξε τα σημεία που είχε θάψει μέρη του σώματος του θύματος.

3

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ε δεν το λες και συνηθισμένο γεγονός στη Γερμανία - το μόνο γνωστό παρόμοιο περιστατικό είναι αυτό του Mein Teil. Για τη Ρωσία έχουν ακουστεί συχνά-πυκνά περιπτώσεις κανιβαλισμού στις ειδήσεις.