Ξεκίνησε η κατασκευή του υψηλότερου αγάλματος του κόσμου

Ξεκίνησε η κατασκευή του υψηλότερου αγάλματος του κόσμου Facebook Twitter
13

Το άγαλμα θα κατασκευαστεί σε μικρό νησί του κρατιδίου Γουτζαράτ στην Ινδία. Θα αναπαριστά τον Σαρντάρ Πατέλ, ήρωα της ανεξαρτησίας της Ινδίας και θα έχει ύψος 182 μέτρων. Δύο φορές δηλαδή υψηλότερο από το άγαλμα της Ελευθερίας και τέσσερις φορές πιο ψηλό από το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το "υλικό" κατασκευής του αγάλματος. Το "Άγαλμα της Ενότητας" θα κατασκευαστεί λοιπόν από κράμα μετάλλων που θα προέλθουν από γεωργικά εργαλεία που θα δωρίσουν οι αγρότες από όλη την Ινδία. Το κόστος θα ανέλθει στα 300 εκατ. δολάρια.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Να τολμίσω να πω ότι ένα αξιοθέατο, ειδικά σε μια αναδυόμενη οικονομία, μπορεί να βγάλει τα λεφτά του στο 10πλάσιο σε βάθος χρόνου? Οι ίδιοι που εδώ τα χώνουνε, στο άρθρο για την βίλλα της Κάλλας λέγανε (σωστά) για αναπτυξιακή δυναμική κλπ
γιατί δεν το φτιάχνουν καλύτερα από κράμα μεταλων από τα τόσα σκραπ που έχουν από τα ατυχήματα στα τρένα...γέφυρες που πέσανε.. λεωφορεία.. κτλ...αυτό τους μάρανε..