Εσφαξαν μάνα και τα τέσσερα παιδιά της μέσα σε διαμέρισμα

Εσφαξαν μάνα και τα τέσσερα παιδιά της μέσα σε διαμέρισμα Facebook Twitter
4

Το ρεπορτάζ του CNN

Ένα διαμέρισμα του Μπρούκλυν μετατράπηκε σε σκηνή εγκλήματος χτες βράδυ όταν μια μητέρα και τα τέσσερα παιδιά της μαχαιρώθηκαν και πέθαναν, όπως δήλωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης.  

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το τι οδήγησε στους φόνους. Όλα τα θύματα κατοικούσαν στο συγκεκριμένο σπίτι - και είχαν πληγές από μαχαίρι στον άνω μέρος του κορμού τους. Στη δημοσιότητα τα ονόματα της μητέρας και των παιδιών, καθώς και οι ηλικίες τους: Qiao Zhen Li, 37; Linda Zhuo, 9; Amy Zhuo, 7; Kevin Zhuo, 5; και William Zhuo, 1.

Έγινε μία προσαγωγή υπόπτου, αλλά δεν έχουν ασκηθεί ακόμα κατηγορίες. 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM