Με λίγους και εκλεκτούς η βάφτιση του Τζορτζ

Με λίγους και εκλεκτούς η βάφτιση του Τζορτζ Facebook Twitter
1

Το «βασιλικό μωρό», ο μικρός Τζορτζ αναμένεται να βαφτιστεί παρουσία λίγων συγγενών και φίλων του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ Ουίλιαμ και Κέιτ, όπως μετέδωσαν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Τόσο ο αριθμός των καλεσμένων, όσο και η επιλογή των νονών και της εκκλησίας, δείχνουν την διάθεση του Ουίλιαμ και της Κέιτ να μην ακολουθούν πιστά το βασιλικό πρωτόκολλο, σχολιάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα στη βάφτιση του μικρού Τζόρτζ θα παραστεί  η 87χρονη βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, 92 ετών, προπαππούδες του Τζορτζ, ο παππούς του, πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα και ο θείος του Τζορτζ, πρίγκιπας Χάρι.

Καλεσμένοι θα είναι και οι παππούδες από την πλευρά της μητέρας του μικρού, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον και οι θείοι του μωρού, Τζέιμς και Πίπα.

Επτά νονοί και νονές, φίλοι του ζευγαριού θα βαφτίσουν το «βασιλικό μωρό», ενώ φωτογράφος στο μυστήριο θα είναι ο Βρετανός Τζέισον Μπελ, γνωστός για τα πορτρέτα διασημοτήτων.

Όπως έγινε γνωστό, ο  πρίγκιπας Τζορτζ θα να βαπτιστεί στις 15.00 (17.00 ώρα Ελλάδος) από τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι Τζάστιν Ουέλμπι στο βασιλικό παρεκκλήσι των Ανακτόρων Σεντ Τζέιμς, στο Λονδίνο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ