Ένα ακόμη αίτημα άρσης ασυλίας για βουλευτή της Χ.Α.

Ένα ακόμη αίτημα άρσης ασυλίας για βουλευτή της Χ.Α. Facebook Twitter
1

Την άρση ασυλίας ενός ακόμη βουλευτή της Χ.Α., αυτή τη φορά του βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, αναμένεται να ζητήσει από τη Βουλή η Δικαιοσύνη.

Πρόκειται για υπόθεση λειτουργίας παράνομου ραδιοσταθμού, για τον οποίο ο ίδιος είπε στην εφημερίδα «Ελευθερία» ότι πρόκειται για μια υπόθεση που χρονολογείται την περίοδο 2008-2009 όταν ως ραδιοερασιτέχνης είχε σπίτι του κεραία και πομπό με τον οποίο συνομιλούσε με άλλους ραδιοερασιτέχνες.

«Έγινε καταγγελία από γείτονα ότι ενοχλούσα με παρεμβολές και δεν μπορούσε να δει καλά τηλεόραση. Εγώ βέβαια είχα άδεια και πτυχίο ραδιοερασιτέχνη. Ήρθε η αρμόδια υπηρεσία για έλεγχο και τα στοιχεία του ελέγχου απέδειξαν ότι δεν φταίω και ότι τέλος πάντων δεν υπήρχε σκοπιμότητα. Τα στοιχεία αυτά τα έχω και θα τα καταθέσω στη Βουλή...», ανέφερε ο Χρ. Αλεξόπουλος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μακάρι να γίνονταν άρσεις ασυλίας βουλευτών και άλλων κομμάτων τόσο εύκολα. Ακόμα ας πούμε να γίνει κάτι για τη λίστα Λαγκάρντ που ο Βενιζέλος αποδεδειγμένα έκρυβε και φυσικά γνώριζε πολύ καλά την ύπαρξή της.