Κον Μπεντίτ: «Θέλω να δω 500 χιλιάδες Έλληνες στους δρόμους, ενάντια στη Χ.Α.»

Κον Μπεντίτ: «Θέλω να δω 500 χιλιάδες Έλληνες στους δρόμους, ενάντια στη Χ.Α.» Facebook Twitter
5

«Θέλω να δω στην Ελλάδα μια ειρηνική διαδήλωση από 500.000 κόσμο που να διαμαρτύρεται μαζικά ενάντια στη βία της Χρυσής Αυγής», δηλώνει ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, σε συνέντευξη στο Έθνος. «Στη δημοκρατία, όταν σε μια κομματική οργάνωση κρύβεται μια στρατιωτική ομάδα υπεύθυνη για πράξεις βίας, επιθέσεων και δολοφονιών, είναι ένας λόγος αλλά και μια υποχρέωση να απαγορευθεί αυτό το κόμμα» , τονίζει ο συμπρόεδρος της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο.

Παράλληλα, σημειώνει ότι η άνοδος των ναζιστών δεν είναι πρόβλημα για την Ευρώπη. Πρόβλημα, όπως λέει ο Κον Μπεντίτ «είναι ο «ευρωσκεπτικισμός».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Διεθνή / Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Τον προηγούμενο μήνα, η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, υπεύθυνη για τα όπλα στα γυρίσματα της ταινίας, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών για ανθρωποκτονία εξ αμελεία
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ονειρευομαι τη στιγμη που πολλες χιλιαδες κοσμου θα κατεβουν στο συνταγμα με πλακατ που θα γραφουν ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ - ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝΚΑΤΩ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΖηταω πολλα?
Εγω θελω να δω 500.000 Ελληνες σε διαδηλωση με πλακατ που να γραφουν ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΚΑΤΩ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ - ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝΠοσα χρονια θα περασουν μεχρι αυτο να συμβει?
το να μην τους ψηφισουμε αρκει. αλλα οι Ελληνες ολο στους δρομους ειμαστε και μολις ερθει η ωρα να ψηφισουμε νομιζουμε οτι ειναι ωρα για πλακιτσα.. τωρα θα μου πεις και τι να διαλεξει κανεις.. τους αμορφωτους φασιστες? τους μορφωμενους ληστες? τους ψευτες 'η τους καφρους? εγκλωβιστηκαμε στην ιδια μας τη βλακεια..