Αύριο θα βγει για πρώτη φορά αέριο στην Κύπρο

Αύριο θα βγει για πρώτη φορά αέριο στην Κύπρο Facebook Twitter
0

Αύριο Πέμπτη αναμένεται να ανάψει η φλόγα στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ. Ο υπουργός Ενέργειας της Κύπρου Γιώργος Λακκοτρύπης είπε στο ΡΙΚ, ότι η φλόγα θα ανάψει συμβολικά, καθώς για πρώτη φορά αέριο θα βγει στην επιφάνεια.

Ο υπουργός ανέφερε ότι από αυτό το τεστ θα καθοριστεί η ποιότητα και η πίεση του αερίου ενώ για την ποσότητα θα υπάρξουν ανακοινώσεις προς το τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με τον κ. Λακκοτρύπη, χρήση και ίσως εξαγωγές φυσικού αερίου, αναλόγως της ποσότητας, θα πρέπει να αναμένεται στις αρχές του 2020.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM