Κροκόδειλος άρπαξε 24χρονο μπροστά στους φίλους του, στην Αυστραλία

Κροκόδειλος άρπαξε 24χρονο μπροστά στους φίλους του, στην Αυστραλία Facebook Twitter
10

Ένας κροκόδειλος άρπαξε 24χρονο, την ώρα που διέσχιζε ποταμό στη βόρεια Αυστραλία. Το περιστατικό έγινε μπροστά σε φίλους του νεαρού.

Το θύμα γιόρταζε χθες μαζί με τους φίλους του, όταν, κάποια στιγμή,  αποφάσισε να βουτήξει μαζί με έναν από αυτούς στο ποτάμι της Βόρειας Επικράτειας. Και τούτο παρά το ότι γνώριζαν πως σε αυτό ζουν κροκόδειλοι που φτάνουν σε μήκος τα επτά μέτρα και ζυγίζουν ένα τόνο.

"Τον κοιτούσαν να διασχίζει τον ποταμό. Μετά είδαν τον κροκόδειλο που τον άρπαξε στα σαγόνια του ", είπε ο αστυνομικός Τζοφ Μπάνερτ.

Η αυστραλιανή αστυνομία προσπαθεί μάταια να βρει το πτώμα του νεαρού άνδρα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα. Σήμερα μάλιστα, η  αστυνομία σκότωσε τον μεγαλύτερο κροκόδειλο που ζούσε στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός άνδρας και ο φίλος του αγνόησαν τις προειδοποιήσεις των αρχών για την παρουσία κροκοδείλων σ τον ποταμό, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 χλμ από το Ντάργουιν.

"Στην περιοχή αυτή βρίσκεται ένας από τους ποταμούς με το μεγαλύτερο πληθυσμό κροκοδείλων, υπάρχει ένας μεγάλος κάθε δύο χιλιόμετρα", σχολίασε εργαζόμενος στο δήμο.

Από τη δεκαετία του 1970, οι κροκόδειλοι προστατεύονται στην Αυστραλία και έκτοτε ο αριθμός τους δεν έχει πάψει να αυξάνεται. Τον περασμένο Δεκέμβριο κροκόδειλος μήκους τεσσάρων μέτρων άρπαξε ένα εννιάχρονο παιδί στη Βόρεια Επικράτεια.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM