Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference

Λέτα: Χρειαζόμαστε σταθερότητα και όχι κρίση

Λέτα: Χρειαζόμαστε σταθερότητα και όχι κρίση Facebook Twitter
0

 «Χρειάζεται σταθερότητα και όχι κρίση, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ξεσπούν πολιτικές κρίσεις» ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου στην πόλη Μπολτσάνο, της βορειοανατολικής Ιταλίας, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα και πρόσθεσε, πως είναι ανάγκη να εφαρμοστεί «το κυβερνητικό πρόγραμμα, με έμφαση στην αλλαγή του εκλογικού νόμου, ώστε να μπορούν να προκύπτουν σταθερές πλειοψηφίες από τις εκλογικές αναμετρήσεις».

Σήμερα, η κυβέρνηση Λέτα συμπλήρωσε 100 ημέρες από την σύστασή της, και ο ιταλός πρωθυπουργός απαντώντας σε σχόλια του Πέπε Γκρίλο, του επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων, τόνισε πως «δεν είναι αλήθεια πως δεν έχει παραχθεί έργο», αναφέροντας ως παραδείγματα τις επιπλέον χρηματοδοτήσεις για τον πολιτισμό και τα κίνητρα με στόχο «την αύξηση των προσλήψεων των νέων με συμβόλαια αορίστου χρόνου».

«Βλέπουμε τις πρώτες ενδείξεις οικονομικής ανάκαμψης. Η σταθερότητα φέρνει αποτελέσματα και από οικονομικής πλευράς, γι' αυτό πρέπει να επιδειχθούν από όλους υπεύθυνες συμπεριφορές», κατέληξε ο Λέτα.

0

Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ