Σε ερωτικό σκάνδαλο εμπλέκεται δήμαρχος στον Καναδά

Σε ερωτικό σκάνδαλο εμπλέκεται δήμαρχος στον Καναδά Facebook Twitter
0

Στο δικαστήριο θα βρουν άκρη ο προσωρινός δήμαρχος του Λαβάλ, Αλεξάντρ Ντουπλεσί δυο γυναίκες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο πορνείας στον Καναδά. Οι δυο γυναίκες διώκονται για εκβιασμό.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο προσωρινός δήμαρχος του Λαβάλ, Αλεξάντρ Ντουπλεσί αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά τις αποκαλύψεις πόρνης που αποκάλυψε ότι παρά το ότι του προσέφερε τις υπηρεσίες της, εκείνος δεν την πλήρωσε.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε καναδικό τηλεοπτικό κανάλι, η πόρνη αποκάλυψε στον αέρα τα 110 τηλεφωνικά μηνύματα του προσωρινού δημάρχου, προκειμένου να ορισθεί το ραντεβού τους στο εξοχικό του Ντουπλεσί.

Η ίδια ανέφερε πως ο πελάτης ρώτησε αν θα μπορούσε να φορέσει γυναικεία εσώρουχα και εάν της άρεσε το λευκό κρασί. Και συνέχισε την διήγησή της λέγοντας πως εκείνη και ο δήμαρχος ντύθηκαν με καυτά γυναικεία εσώρουχα, φόρεσαν μπότες και μακιγιαρίστηκαν.

"Ηθελε να περάσουν τη νύχτα σαν φιλενάδες" εξήγησε η διευθύντρια του γραφείου σεξουαλικών υπηρεσιών στην τηλεόραση.

Μετά το ραντεβού η πόρνη ζήτησε 160 δολάρια την ώρα για τις υπηρεσίες της αλλά ο δήμαρχος αρνήθηκε να την πληρώσει και την πέταξε στο δάσος, έξω από το εξοχικό του.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του γραφείου, η κοπέλα δεν γνώριζε πως επρόκειτο για το δήμαρχο του Λαβάλ, και έμαθαν την ταυτότητά του από την αστυνομία, όταν κατήγγειλαν το περιστατικό.

Σήμερα η 32χρονη Ζουλί Καντιώ και η 44χρονη Ναταλί Πακέν αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εκβιασμό και συνωμοσία και αναμένεται να εμφανιστούν στο δικαστήριο στις 14 Αυγούστου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κριστιάν Καρεμπέ: «Δύο μέλη της οικογένειάς μου δολοφονήθηκαν στη Νέα Καληδονία»

Διεθνή / Κριστιάν Καρεμπέ: «Δύο μέλη της οικογένειάς μου δολοφονήθηκαν στη Νέα Καληδονία»

«Έχασα μέλη της οικογένειάς μου, γι' αυτό και παρέμεινα σιωπηλός, επειδή βρίσκομαι σε πένθος μιας και δύο άνθρωποι της οικογένειάς μου σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στο κεφάλι»
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Αρχαιολογία & Ιστορία / Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νούρι Ερσόι ανακοίνωσε ότι δύο αγάλματα που απεικονίζουν τον Δία και την Αφροδίτη ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο
NEWSROOM