Κατέρρευσε το μπροστινό τμήμα αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια.

Κατέρρευσε το μπροστινό τμήμα αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια. Facebook Twitter
0

 

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης, όταν το ρύγχος ενός αεροσκάφους Boeing 737-700 της εταιρείας Σαουθουέστ, που μετέφερε 150 επιβάτες και μέλη του πληρώματος, κατέρρευσε στο διάδρομο προσγείωσης. Το αεροσκάφος εκτελούσε εσωτερική πτήση από το Νάσβιλ, προσγειώθηκε στο διάδρομο 4 και αφού έφτασε σε ασφαλή στάση, το ρύγχος του ακούμπησε βίαια στο έδαφος.

Το πλήρωμα έδωσε εντολή στους επιβάτες να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος, ενώ οχήματα έκτακτης ανάγκης εισήλθαν στην πίστα, σταματώντας τις εισερχόμενες πτήσεις με αποτέλεσμα το αεροδρόμιο να κλείσει.

Η αεροπορική εταιρεία Σαουθουέστ, ο μεγαλύτερος εσωτερικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Πολιτειών, επιβεβαίωσε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Νέα Υόρκη και δεσμεύτηκε να παράσχει περαιτέρω λεπτομέρειες αργότερα.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών ενημερώθηκε για το περιστατικό και έστειλε ερευνητή για να εξετάσει τα αίτια του ατυχήματος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ, Euronews

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Ταξίδια / Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Σε περιορισμούς στα κρουαζιερόπλοια, στα τουριστικά λεωφορεία, ακόμα και στις selfies, και σε μια σειρά ακόμα μέτρων σε διάφορες περιοχές της έχει προχωρήσει η Ιταλία, στην προσπάθειά της να περιορίσει τον υπερτουρισμό.
THE LIFO TEAM
Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ