Απεργία την Πρωτομαγιά

58 εκ. δολάρια αποζημίωση σε άντρα που έχασε μέρος του κρανίου του

58 εκ. δολάρια αποζημίωση σε άντρα που έχασε μέρος του κρανίου του Facebook Twitter
5

Ο Antonio Lopez Chaj είναι ένας 43χρονος ελαιοχρωματιστής. Το κρανίο του υπέστη τόσο καταστρεπτικές βλάβες κατά τη διάρκεια ενός καυγά σε μπαρ ώστε έχει μείνει μόνιμα παραμορφωμένο, και ο άντρας δε μπορεί να μιλήσει. Οι δικηγόροι του ανακοίνωσαν ότι αποφασίστηκε αποζημίωση ύψους 58 εκατομμυρίων δολαρίων από το Ανώτατο Δικαστήριο του Torrance της Καλιφόρνια.

Ο Chaj βρισκόταν σε ένα μπαρ του Λος Άντζελες με τον αδερφό του και δυο ανιψιούς του, όταν ένας από τους ανιψιούς ζήτησε ακόμη ένα ποτό. Ο μπάρμαν αρνήθηκε και χτύπησε τον ανιψιό στο κεφάλι με σιδερογροθιά. Ο Chaj προσπάθησε να επέμβει όταν του επιτέθηκε ο μπράβος του μπαρ, ο οποίος τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι, τον έσυρε στο πεζοδρόμιο και του χτύπησε το κεφάλι στο κράσπεδο τέσσερις φορές.

Η μήνυση έγινε κατά της εταιρίας ιδιωτικής ασφάλειας, η οποία είχε προσλάβει τον μπράβο χωρίς να ελέγξει αν έχει την εκπαίδευση και την άδεια, γράφει το Daily Breeze.

Ο Chaj έστελνε λεφτά στη γυναίκα του και δύο παιδιά στην εφηβεία, που ζουν στη Γουατεμάλα. Οι γιατροί αφαίρεσαν μέρος του εγκεφάλου του και του κρανίου του. Έμεινε έξι εβδομάδες στο νοσοκομείο και 18 μήνες σε κέντρο αποκατάστασης. Οι συγγενείς του, όλοι μετανάστες, συγκέντρωναν 600 δολάρια το μήνα για 24ωρη φροντίδα. Ο Chaj χρειάζεται βοήθεια για να φάει, να περπατήσει και να φροντίσει την προσωπική του υγιεινη.

«Ξέρει ότι έχει υποστεί τεράστιες βλάβες και κλαίει», δήλωσε ο δικηγόρος του.

Το ποσό που εκδικάστηκε είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του συγκεκριμένου δικαστηρίου.

5

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
εγω ξερω εναν securita, που κάποτε πούλαγε προστασία και έδερνε πιομενα τουριστοπαιδα και τώρα.....την έχει δει ζεν και κανει μασαζ...σε τουριστοπαιδουλες...πραγματικα θελω να τον χτυπήσω κάποια στιγμη,και γιατι μου παιρνει την δουλεια αλλα κυρίως γιατι ξεφτιλίζει τοσο πολυ το επάγγελμα μου...ο χιμπατζις!58 εκ δολαρια ε?δεν νομιζω να απαλύνουν τον πονο αυτου του ανθρωπου!