Στον Ερντογάν αρέσει ο «όρθιος άνδρας»

Στον Ερντογάν αρέσει ο «όρθιος άνδρας» Facebook Twitter
1

Το νέο τρόπο διαμαρτυρίας με τους διαδηλωτές να στέκονται όρθιοι και ακίνητοι που εξαπλώνεται συνεχώς στην Τουρκία, «ενέκρινε» η τουρκική κυβέρνηση.

«Δεν είναι πράξη βίας. Δεν μπορούμε να την καταδικάσουμε», δήλωσε λακωνικά ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπουλέντ Αρίντς, όταν ρωτήθηκε για αυτού του είδους τη διαμαρτυρία.

Ένας νέος καλλιτέχνης ήταν ο πρώτος που στάθηκε επί ώρες ακίνητος στην πλατεία Ταξίμ, με το βλέμμα προς το πορτρέτο του Κεμάλ Ατατούρκ. Την «ακινησία» του ακολούθησαν αμέσως εκατοντάδες διαδηλωτές.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή για τον AI Darth Vader στο Fortnite – Οι φαν του Star Wars και η SAG-AFTRA καταγγέλλουν «ψηφιακή νεκρομαντεία»

Διεθνή / Οργή για τον AI Darth Vader στο Fortnite – Οι φαν του Star Wars και η SAG-AFTRA καταγγέλλουν «ψηφιακή νεκρομαντεία»

Αντιδράσεις προκαλεί η χρήση τεχνητής νοημοσύνης για την αναπαραγωγή της φωνής του Τζέιμς Ερλ Τζόουνς – Καταγγελία από την ένωση ηθοποιών για παραβίαση εργασιακών δικαιωμάτων
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο Perrier: Η Nestlé παραδέχεται παράνομες πρακτικές καθαρισμού – Το γαλλικό κράτος κατηγορείται για συγκάλυψη

Διεθνή / Σκάνδαλο Perrier: Η Nestlé παραδέχεται παράνομες πρακτικές καθαρισμού – Το γαλλικό κράτος κατηγορείται για συγκάλυψη

Έκθεση της Γαλλικής Γερουσίας αποκαλύπτει χρήση μη εγκεκριμένων φίλτρων σε φυσικά μεταλλικά νερά και σιωπή της κυβέρνησης Μακρόν από το 2022
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια