Χουριέτ: «Πού είναι οι συλληφθέντες;»

Χουριέτ: «Πού είναι οι συλληφθέντες;» Facebook Twitter
0

«Πού είναι;» αναρωτιέται η εφημερίδα Χουριέτ, αναφερόμενη στην ταυτότητα και στην τύχη των συλληφθέντων χθες στην πλατεία Ταξίμ. Ο δικηγόρος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ραμαζάν Ντεμίρ έγραψε στο Twitter ότι από την ώρα που έγιναν οι συλλήψεις, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την τύχη των συλληφθέντων, ενώ η Διεθνής Αμνηστία εξέδωσε γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει ότι οι διαδηλωτές που πιστεύεται ότι είναι πάνω από 100, αλλά αναμένεται να είναι πολύ περισσότεροι, βρίσκονται σε απομόνωση.

Ο ερευνητής της οργάνωσης στην Τουρκία Andrew Gardner, δήλωσε ότι οι τουρικές αρχές με τη βία, καταπατούν τα πιο βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ