Μέσα σε στριπ κλαμπ πυροβόλησαν διπλωματικούς ακόλουθους των ΗΠΑ

Μέσα σε στριπ κλαμπ πυροβόλησαν διπλωματικούς ακόλουθους των ΗΠΑ Facebook Twitter
0

Δύο αξιωματούχοι από την αμερικανική πρεσβεία στο Καράκας της Βενεζουέλας τραυματίστηκαν χθες κατά τη διάρκεια πυροβολισμών σε γνωστό στριπ κλαμπ. Όπως αναφέρει μια αστυνομική πηγή στο πρακτορείο Ρόιτερς, το επεισόδιο έγινε στο κλαμπ Αντονέλα 2012, γνωστό και ως «Άγγελοι» στη συνοικία Τσακάο, που θεωρείται αριστοκρατική.

Σύμφωνα με μια έκθεση της αστυνομίας, ο στρατιωτικός ακόλουθος Ρομπέρτο Εζεκίελ Ρόσας, τραυματίστηκε στο πόδι μετά από ένταση που δημιουργήθηκε με μέλη του προσωπικού του κλαμπ, ενώ ο δεύτερος αξιωματούχος της πρεσβείας πυροβολήθηκε στο στομάχι. Η πρεσβεία επιβεβαίωσε το συμβάν: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δύο μέλη της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Καράκας τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού νωρίς σήμερα το πρωί. Το ιατρικό προσωπικό μας πληροφόρησε ότι τα τραύματά τους δεν φαίνεται να είναι απειλητικά για τη ζωή τους», αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Η Βενεζουέλα, με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανθρωποκτονιών στον κόσμο, γίνεται συχνά σκηνικό βίαιων εγκλημάτων κυρίως στις παραγκουπόλεις, πρόσφατα όμως, σημειώνονται επιθέσεις ακόμα και στις καλές συνοικίες της.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM