Μια 48χρονη αντιμετώπισε τους τρομοκράτες του Λονδίνου

Μια 48χρονη αντιμετώπισε τους τρομοκράτες του Λονδίνου Facebook Twitter
4

Ως ηρωίδα αντιμετωπίζουν σήμερα τα βρετανικά ΜΜΕ τη 48χρονη Ingrid Loyau-Kennett για το απίστευτο θάρρος της να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες της στυγερής δολοφονίας του στρατιώτη χθες σε δρόμο του Λονδίνου.

 Η 48χρονη  βλέποντας ότι κάτι συμβαίνει κατέβηκε από το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε και έσπευσε να ελέγξει την κατάσταση της υγείας του άνδρα. Αμέσως μετά είδα τον ένα δράστη με δυο μαχαίρια και ένα πριόνι στα χέρια του, βαμμένο στο αίμα. Για να μην προλάβει να επιτεθεί σε άλλους ανθρώπους, πήγε κοντά του και του έπιασε την κουβέντα. Η ίδια εξηγεί σήμερα στην  Telegraph τις ψύχραιμες σκέψεις της:

«Σκέφτηκα, εντάξει, δεν ξέρω τι τρέχει εδώ, καθώς ήταν καλυμμένος με αίμα. Σκέφτηκα ότι το καλύτερο θα είναι να του μιλήσω πριν αρχίσει να επιτίθεται σε άλλους ανθρώπους. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα μήνυμα να στείλουν, επομένως τον ρώτησα τι θέλει. Μου είπε ότι το έκανε γιατί ο άνδρας αυτός σκότωσε Μουσουλμάνους σε μουσουλμανικές χώρες και ότι έχει βαρεθεί τους ανθρώπους που σκοτώνουν Μουσουλμάνους στο Αφγανιστάν. Του είπα ότι είναι μόνος του μπροστά σε πολλούς ανθρώπους και ότι πρόκειται να χάσει, επομένως τον ρώτησα τι θέλει να κάνει. Μου είπε ότι θα ήθελε να παραμείνει και να αγωνιστεί, να ξεκινήσει πόλεμο απόψε στο Λονδίνο».

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το δεύτερο δράστη και του ζήτησε να αφήσει κάτω τα όπλα που κρατούσε.  «Ηταν καλύτερο να στοχεύσουν σε εμένα, παρά να ξεσπάσουν σε άλλους και ειδικά σε παιδιά που έφευγαν από το σχολείο», είπε η Ingrid Loyau-Kennett.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Δεν ντρέπομαι αδερφέ! Όσο για τον τίτλο που μου παραχωρείς, ευχαριστώ αλλά δεν τον χρειάζομαι και έτσι στον επιστρέφω. Ετοιμαζόμαστε να δώσουμε την ιθαγένεια σε χιλιάδες μετανάστες, τους οποίους δεν πρόκειται ποτέ να θεωρήσουμε κομμάτι μας (όπως εικάζει ο "toutypou"), ενώ πολλοί εξ αυτών (ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΟΛΟΙ-ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ), δηλώνουν ευθαρσώς ότι την επιδιώκουν για πρακτικούς λόγους και μόνο. Ενώ, όταν μιλάει ένας Έλληνας (δε λέω για τους ΧΑ), για εθνικά ζητήματα, οι άλλοι "Έλληνες" του το βουλώνουν, με επιχειρήματα περί καθαροαιμίας. Αυτό κάνουν με τους Πομάκους, που τους θεωρούν Τούρκους, την ίδια στιγμή που θεωρούν εν δυνάμει Έλληνα τον κάθε έναν που πατάει το πόδι του στη χώρα (ακόμα και το κτήνος της Πάρου).ΥΓ: Υπήκοοι της χώρας αλλά συγκεκριμένης καταγωγής. Ενώ εδώ συγκεκριμένης ιδεολογίας. Στην αριστερή, προστέθηκε και η ακροδεξιά, αν προστεθεί και η ισλαμική (χωρίς να υπονοώ ότι ο κάθε μωαμεθανός είναι εν δυνάμει ισλαμιστής-ίσα ίσα που γειτονεύω με πολύ καλά παιδιά), τότε σε τι πίεση θα βρεθεί η ελλαδική κοινωνία;
Τα άτομα αυτά μεγάλωσαν στη Βρετανία, έχοντας τη βρετανική ιθαγένεια, όπως όλοι σχεδόν οι ισλαμιστές τρομοκράτες στη χώρα, τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, ποτέ δε θεώρησαν τη Βρετανία ως πατρίδα τους, ούτε καν ως χώρα τους.Προς γνώση και συμμόρφωση(;)
Ε να συμμορφωθούμε τότε. Τι ακριβώς προτείνεις;Παρεμπιπτόντως όλοι οι τρομοκράτες της χώρας τα τελευταία 1500 χρόνια ήταν υπήκοοι της. Όπως και αυτοί της Ελλάδας, όπως και αυτοί του Πακιστάν, κλπ. Ψιλά γράμματα για τον αναλυτή της εβδομάδας John, αφού κάτι άλλο θέλει να μας πει αλλά ντρέπεται μάλλον.