Συρία: Αντάρτες του Μετώπου αλ-Νόσρα εκτέλεσαν 11 άντρες

Συρία: Αντάρτες του Μετώπου αλ-Νόσρα εκτέλεσαν 11 άντρες Facebook Twitter
0

Μαχητές του Μετώπου αλ-Νόσρα που έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα εκτέλεσαν 11 άνδρες με την κατηγορία της συμμετοχής στις σφαγές που διαπράχθηκαν από τις δυνάμεις του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, σύμφωνα με βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Ένας άνδρας του οποίου το πρόσωπο είναι καλυμμένο με μαύρη κουκούλα πυροβολεί στη σειρά τους άνδρες στο πίσω μέρος του κεφαλιού, καθώς αυτοί έχουν γονατίσει, έχοντας τα μάτια δεμένα με ύφασμα, στην ανατολική επαρχία Ντέιρ αλ-Ζορ.

«Το δικαστήριο της σαρία για την ανατολική περιφέρεια στην Ντέιρ αλ-Ζορ καταδίκασε σε θάνατο αυτούς τους αρνησίθρησκους στρατιώτες που διέπραξαν σφαγές σε βάρος των αδελφών και των οικογενειών μας στη Συρία», λέει ο εκτελεστής στο βίντεο. Ένοπλοι Ισλαμιστές που κρατούν μαύρες σημαίες φωνάζουν «ο Θεός είναι μεγάλος» κάθε φορά που πυροβολείται ένα από τα θύματα. Ο εκτελεστής στρέφεται ξανά σε μερικά από τα θύματα για να τους ρίξει επιπλέον σφαίρες ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι νεκρά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται»

Διεθνή / Ιταλία: Η μία κοπέλα δεν ήξερε κολύμπι, έπεισε τους φίλους της να μείνουν και τα ορμητικά νερά παρέσυραν και τους τρεις

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται» λέει εθελοντής - Νεκρές οι δύο κοπέλες, αγνοείται ο νεαρός - Η σπαρακτική ιστορία των τριών φίλων που χάθηκαν από τα ορμητικά νερά του ποταμού έχει συγκλονίσει την Ιταλία
NEWSROOM