Εξαφάνιση Μαντλίν: Ένας 51χρονος στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας

Εξαφάνιση Μαντλίν: Ένας 51χρονος στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας Facebook Twitter
EPA - Φωτογραφία Αρχείου
0

Έναν πρώην σύντροφος μιας Βρετανίδας σερβιτόρας στην Πορτογαλία εξετάζει η αστυνομία για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν το 2007.

Η Μαντλίν Μπεθ ΜακΚαν εξαφανίστηκε το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ, της Πορτογαλίας, πυροδοτώντας μια υπόθεση που χαρακτηρίστηκε ως η πιο πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης στη σύγχρονη ιστορία. Η τύχη της παραμένει άγνωστη. 

Σύμφωνα με την Mirror, ο 51χρονος Γερμανός είναι ο πρώην σύντροφος της Βρετανίδας σερβιτόρας, Carol Hickman, η οποία εργάζεται σε ένα μπαρ σε απόσταση 450 μέτρων από το σημείο που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν. Ο Michael Jehle από την πλευρά του, απαντά ότι «δεν ξέρω τίποτα για τη Μάντι. Η αστυνομία ξέρει πού μένω». Από την πλευρά της, η 59χρονη Carol, αναφέρει ότι ο πρώην της είναι ένας «φιλικός χίπι». 


Τη νύχτα της εξαφάνισης της Μαντλίν, στην Πράια ντα Λουζ ο Ιρλανδός Martin Smith, που βρισκόταν στο μπαρ που δουλεύει η Carol, όταν έφευγε είδε έναν άνδρα να απομακρύνεται μαζί με ένα μικρό ξανθό κοριτσάκι. «Θα έλεγα πως σίγουρα ήταν η μικρή. Πρέπει να ήταν. Το μέρος ήταν πολύ ήσυχο εκείνη τη μέρα, οπότε υπολογίζω ότι ήταν η μικρή (σ.σ. στην αγκαλιά του αγνώστου» αναφέρει.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ