To "σπίτι του τρόμου" στοιχειώνει το Κλίβελαντ

To "σπίτι του τρόμου" στοιχειώνει το Κλίβελαντ Facebook Twitter
9

Οι πτυχές του δράματος που εξελισσόταν τα τελευταία δέκα χρονια στο σπίτι του Κλίβελαντ σοκάρουν.

Την ανακούφιση της είδησης ότι βρέθηκαν ζωντανές τρεις γυναίκες που είχαν απαχθεί πριν από μια δεκαετία ακουλουθεί η φρίκη για βιασμούς, εκτρώσεις και μακάβρια ευρήματα στην πίσω αυλή του σπιτιού.

Η αστυνομία συνέλαβε τρία αδέλφια ως υπόπτους για τις απαγωγές, τον Αριέλ,τον Πέδρο και τον Ο’ Νιλ Κάστρο 54, 52 και 50 ετών αντίστοιχα.

Συγκινημένος εμφανίσθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Στηβ Αντονυ, ειδικός πράκτορας του FBI:
«Ο εφιάλτης τελείωσε. Αυτές οι τρεις νεαρές κυρίες μας έδωσαν τον απόλυτο ορισμό της επιβίωσης και της επιμονής.Οι οικογένειες των τριων νεαρών ποτέ δεν εγκατέλειψαν τις ελπίδες τους ούτε και η αστυνομία.Οπως φαντάζεσθε δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τα συναισθήματα όλων μας. Κι όμως ακόμη και οι επαγγελματίες του κλάδου μας κλαίνε».

Τρεις γυναίκες βγήκαν ζωντανές απο το «σπίτι του τρόμου» στο Κλίβελαντ.

Η Αμάντα Μπέρι μαζί με το γιο της, η Τζίνα Ντεζεζούς και η Μισέλ Νάιτ 16, 14 και 20 ετων όταν είχαν απαχθεί στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και έκτοτε είχαν εξαφανισθεί τα ίχνη τους.

Οι γυναίκες μπόρεσαν και πάλι να αγκαλιάσουν τους δικούς τους χάρη στην ηρωική Αμάντα Μπέρι που κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία μόλις έγινε αντιληπτή από ένα γείτονα.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Αυτά τα 3 ρομπότ αποτελούν το καλύτερο επιχείρημα των υποστηρικτών της θανατικής ποινής. Εκτός αν περισσεύουν λεφτά του αμερικανικού λαού για να τους ταΐζει στην φυλακή.
Άντε πάλι... ..κόκκινο στυλό και διορθώσεις...Ευτυχώς που δεν ήσουν ο τηλεφωνητής της αμέσου δράσεως.«Είχα λάβει κατά το παρελθόν πολλά σύντομα τηλεφωνήματα από μία κοπέλα ονόματι Ντεζεζούς αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου στην Dejesus. Το πρόφερε λάθος...».σ.σ. Sheldon Cooper is that you???
Καλημέρα. Το οτι τα αμερικάνικα ΜΜΕ το προφέρουν "ντεχέιζους" δεν σημαίνει απαραίτητα οτι είναι και σωστό αν λάβεις υπόψη σου το γεγονός οτι είναι Λατινοαμερικάνικο επίθετο. ΝτεΧεσούς θα έβγαζε πιο πολύ νόημα.. Γιατι στα αμερικάνικα ΜΜΕ και το Παπαδοπούλου το προφέρουν "Παπαδοπόουλοου", αλλα δεν πέφτουν και πολύ μέσα. Λέω εγώ τώρα και χαίρομαι για τα κορίτσια όπως και να τα λένε και όπως και να τα προφέρουν. Και πάλι καλημέρα.
@σταδαίος 9.5.2013 | 06:51@Η οδοντάγρα 9.5.2013 | 08:52Πράγματι, τα πράγματα δεν είναι απλά. Μου έρχεται στο νου η περίπτωση του μαθηματικού Boris Delaunay, που δεν ξέρεις αν πρέπει να διαβάσεις το επώνυμό του αγγλικά, γαλλικά ή ρωσικά.Πάντως οι αναγνώσεις των ελληνικών ΜΜΕ «ντεζεζούς», «ντε τζίζους» κλπ. είναι μάλλον λανθασμένες.
Ένδειξη της ωριμότητας ενός νοήμονος ενήλικα είναι όταν τον διορθώνουν να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για αυτοβελτίωση. Ένδειξη του αντίθετου είναι η επιθετική ένσταση.
Το θέμα του άρθρου καταλαβαίνεις ποιο είναι;;; Καμία επαφή με το θέμα όμως;..Η συγκεκριμένη αρχική διόρθωση, αυτή και αν είναι ένδειξη αν όχι βλακείας, ένδειξη ανωριμότητας...σ.σ.: Σχεδόν ανακουφιστική η κάθε "επιθετική" ένσταση κατά της κάθε βλακείας...