Γερμανός στρατιώτης νεκρός στο Αφγανιστάν

Γερμανός στρατιώτης νεκρός στο Αφγανιστάν Facebook Twitter
2

Ένα μέλος των ειδικών δυνάμεων της Γερμανίας σκοτώθηκε στο Αφγανιστάν, ανακοίνωσε ο στρατός της χώρας.

Η βία κλιμακώνεται σε όλο το Αφγανιστάν πριν από τη σχεδιαζόμενη αποχώρηση του μεγαλύτερου μέρους των ξένων στρατευμάτων, κάτι το οποίο προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί περί τα τέλη του 2014, και οι ανησυχίες εντείνονται σχετικά με το πώς θα χειριστούν οι αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας την κατάσταση μετά την αποχώρηση των μάχιμων διεθνών δυνάμεων.

Συνολικά, τις τελευταίες επτά ημέρες σκοτώθηκαν 22 ξένοι στρατιώτες, καθώς και τρεις Αμερικανοί στρατιωτικοί που συμμετείχαν σε αποστολή υποστήριξης των δυνάμεων στο Αφγανιστάν στο Κιργιστάν.

Στον απολογισμό αυτό περιλαμβάνονται οι θάνατοι επτά στρατιωτικών των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν προχθές Σάββατο σε δύο επιθέσεις.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια