«Οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί είναι υπεύθυνοι για το θάνατο μου»

«Οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί είναι υπεύθυνοι για το θάνατο μου» Facebook Twitter
11

Τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που της έκαναν φάρσα, κατηγορεί για το θάνατο της η νοσοκόμα που αυτοκτόνησε, όταν έδωσε άθελά της πληροφορίες για τη νοσηλεία της δούκισσα του Κέμπριτζ, στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν.  Σύμφωνα με τους Sunday Times, η 46χρονη Τζασίντα Σαλντάνχα άφησε επιστολή με την οποία έριχνε τις ευθύνες στους δύο ραδιοφωνικούς παραγωγούς από την Αυστραλία οι οποίοι προσποιήθηκαν σε τηλεφώνημα-φάρσα ότι είναι η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος, για να μάθουν νέα για την Κέιτ, η οποία νοσηλευόταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της.

Στο γράμμα που άφησε στη διεύθυνση του νοσοκομείου, η νοσηλεύτρια ανέφερε: «Σας ζητώ συγγνώμη, πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ, ευχαριστώ για την υποστήριξή σας». «Θεωρώ τους δύο Αυστραλούς του ραδιοφώνου (...) υπεύθυνους γι' αυτήν την πράξη. Ζητήστε τους αν μπορείτε να πληρώσουν το δάνειό μου για την κατοικία μου. Λυπάμαι πάρα πολύ. Τζασίντα».

Αυτή δεν ήταν η μόνη της επιστολή. Σε μία δεύτερη που είχε αφήσει πριν αυτοκτονήσει, απήλλασσε τους συναδέλφους της στο νοσοκομείο από κάθε ευθύνη ενώ σε μια Τρίτη επιστολή άφηνε οδηγίες για την κηδεία της.

Οι Sunday Times γράφουν επίσης ότι η Σαλντάνχα είχε κάνει άλλες δύο απόπειρες αυτοκτονίες το 2011, στη διάρκεια ενός ταξιδιού της στην Ινδία και για 11 μήνες έπαιρνε αντικαταθλιπτικά.

 

«Οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί είναι υπεύθυνοι για το θάνατο μου» Facebook Twitter

Μετά τον θάνατο της, οι δύο παραγωγοί του ραδιοφώνου, Μελ Γκρέιγκ και Μάικλ Κρίστιαν, ζήτησαν συγγνώμη, «κόπηκαν» από τη διεύθυνση  και δεν έχουν έκτοτε επιστρέψει στο ραδιόφωνο.

11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM