Όχι Σαμαρά στο αίτημα Βενιζέλου για σύσκεψη

Όχι Σαμαρά στο αίτημα Βενιζέλου για σύσκεψη Facebook Twitter
1

Αρνητική ήταν η απάντηση Σαμαρά στο αίτημα του Ευάγγελου Βενιζέλου για σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, λίγο πριν την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου που θα κλείνει όλες τις εκκρεμότητες με την Τρόικα για την αποδέσμευση της δόσης προς τη χώρα μας. Αντί νέας συνάντησης ο πρωθυπουργός στέλνει για ενημέρωση τους δύο συγκυβερνώντες αρχηγούς στον υπουργό Οικονομικών ο οποίος θα συναντηθεί με Σαχινίδη και Χατζησωκράτη.

Κύκλοι του Μαξίμου αναφέρουν ότι όλες οι συζητήσεις που έχουν γίνει με την τρόικα για θέματα που αφορούν στις ανάσες που πρέπει να δοθούν στην ελληνική κοινωνία έχουν ήδη γίνει γνωστές στο ΠΑΣΟΚ μέσω στενών συνεργατών και υπουργών.

Υπενθυμίζεται ότι από την Ιπποκράτους διέρρευσαν τις τελευταίες ημέρες και πληροφορίες για δυσαρέσκεια του Ευάγγελου Βενιζέλου για την πρόθεση του κ. Σαμαρά να ορίσει αναπληρωτές υπουργούς, κάτι για το οποίο δεν είναι ενημερωθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM