Συνελήφθη γκέι άνδρας σε νοσοκομειο του Μιζούρι

Συνελήφθη γκέι άνδρας σε νοσοκομειο του Μιζούρι Facebook Twitter
7

Ο Ρότζερ Γκόρλυ πήγε στο νοσοκομείο της πόλης Κάνσας την περασμένη Τρίτη για να επισκεφθεί τον σύντροφό του Άλεν, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια. Όταν έφτασε εκεί, ο αδερφός του Άλεν δεν του επέτρεψε να τον δει και του ζήτησε να φύγει, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Huffington Post. Όταν ο Ρότζερ αρνήθηκε, η ασφάλεια του νοσοκομείου του φόρεσε χειροπέδες και τον απομάκρυναν με τη βία από το κτίριο. Επιπλέον του έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα και τώρα ο Ρότζερ δεν μπορεί να δει καθόλου τον Άλεν. Ο Ρότζερ και ο Άλεν δεν είναι παντρεμένοι, αλλά έχουν σύμφωνο συμβίωσης και έχουν κάνει και πληρεξούσιο για τέτοιες περιπτώσεις. Ο Ρότζερ υποστηρίζει πως η νοσοκόμα αρνήθηκε να τσεκάρει όλα αυτά τα στοιχεία.

Το 2010 ο Μπαράκ Ομπάμα έδωσε εντολή σε όλα τα νοσοκομεία που ανήκουν στο πλαίσιο του Medicare και του Medicaid να επιτρέπουν στον ασθενή να ορίζει ποιος μπορεί να τον επισκεφθεί και ποιος μπορεί να παίρνει τις απαραίτητες αποφάσεις για την τύχη του. Το δικαίωμα αυτό αναγνωρίστηκε και για τα ζευγάρια των ομοφυλόφιλων και των λεσβιών. Παρ' όλα αυτά, οι διακρίσεις συνεχίζονται.

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, το νοσοκομείο έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ισχυρίζεται ότι ο Ρότζερ προκάλεσε φασαρία όταν αρνήθηκε να φύγει από το δωμάτιο του Άλεν και γι' αυτό αναγκάστηκαν να τον βγάλουν έξω, για το καλό του ασθενούς. Οι πληροφορίες μιλούν για έντονο καβγά μεταξύ του αδερφού του Άλεν και του Ρότζερ. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου συμπληρώνει ότι δεν υπάρχουν περιοριστικά μέτρα εναντίον του Γκόρλυ, επομένως είναι τώρα ελεύθερος να δει τον Άλεν.

Δείτε εδώ ένα βίντεο με την είδηση

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Εγώ έχω δει πάντως σε νοσοκομείο να παίζονται κλωτσοπατινάδες μεταξύ πεθεράς και νύφης (ο γιος- συζυγος στα τελευταία του) και να λεει η μητέρα στη νύφη "τον έφαγες και ησύχασες την περιουσία όμως ΔΕΝ θα την πάρεις" Θέλω να πω ότι είτε στρέητ είτε γκέη όταν υπάρχει πρόβλημα στο κεφάλι υπάρχει
Αυτό το σχόλιο ανήρτησα σε αυτό το linkhttp://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3704728&pg=7&pid=3706924&orderdir=asc#post_3706924...απλούστατα, οι gay είναι οι "Εβραίοι" σε πολλές κοινωνίες και στη σημερινή Ελληνική κοινωνία. Πόσοι δε θα θεωρούσαν (όπως και οι υπάλληλοι του Νοσοκομείου) ότι εμφορούνται από δήθεν "Αξίες" κάνοντας το ίδιο με αυτό που λέει το link ?Η συνάφεια είναι απόλυτη με το θέμα. Μη σου πώ ότι και το γεγονός ότι δεν τη συλλαμβάνεις, είναι μέρος του ίδιου προβλήματος. Απαξίωση του προσώπου μου. Θεμελίωση πάνω σε αυτήν ιταμών συμπεριφορών. Η ΧΑ σήμερα εκπροσωπεί στην πιο ακραία και χυδαία μορφή αυτήν την απαξίωση. Αλλά και η ξαδέρφη της, η ΝΔ, κρατά δήθεν ίσες αποστάσεις. Ίσες αποστάσεις από το Τέρας και το Δίκαιο; Έτσι τα βλέπω εγώ. Εγώ τουλάχιστον δεν παραλείπω να πω "έτσι τα βλέπω εγώ". Κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι είναι αυτονόητα και δικαιωματικά ρυθμιστές του τι σημαίνει σήμερα "Ελληνικότητα".Όλα τα ΜΜΕ μηδέ εξαιρουμένου του capital, με κάποιες εξαιρέσεις, μπαίνουν σε μια κακόγουστη παλαιο-αντικομμουνιστική επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν πως δε βλέπουν το Τέρας που κάθεται στη μέση του δρόμου! Πάνε να ταυτίσουν την Κωνσταντοπούλου με τον Κασιδιάρη και κάτω στην κοινωνία και μέσα στη Βουλή η ΝΔ έχει κοινές δράσεις 50% με τη ΧΑ και όπου δεν είναι κοινές η ΧΑ είναι αυτή που βγαίνει μπροστά να κάνει τη βρώμικη δουλειά.
Αυτά έγραψα (απο τα τελευταία χρονικά σχόλια) σε αυτό το linkhttp://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3704728&pg=7&pid=3706924&orderdir=asc#post_3706924...απλούστατα, οι gay είναι οι "Εβραίοι" σε πολλές κοινωνίες και στη σημερινή Ελληνική κοινωνία. Πόσοι δε θα θεωρούσαν (όπως και οι υπάλληλοι του Νοσοκομείου) ότι εμφορούνται από δήθεν "Αξίες" κάνοντας το ίδιο με αυτό που λέει το link ?Η συνάφεια είναι απόλυτη με το θέμα. Μη σου πώ ότι και το γεγονός ότι δεν τη συλλαμβάνεις, είναι μέρος του ίδιου προβλήματος. Απαξίωση του προσώπου μου. Θεμελίωση πάνω σε αυτήν ιταμών συμπεριφορών. Η ΧΑ σήμερα εκπροσωπεί στην πιο ακραία και χυδαία μορφή αυτήν την απαξίωση. Αλλά και η ξαδέρφη της, η ΝΔ, κρατά δήθεν ίσες αποστάσεις. Ίσες αποστάσεις από το Τέρας και το Δίκαιο; Έτσι τα βλέπω εγώ. Εγώ τουλάχιστον δεν παραλείπω να πω "έτσι τα βλέπω εγώ". Κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι είναι αυτονόητα και δικαιωματικά ρυθμιστές του τι σημαίνει σήμερα "Ελληνικότητα".Όλα τα ΜΜΕ μηδέ εξαιρουμένου του capital, με κάποιες εξαιρέσεις, μπαίνουν σε μια κακόγουστη παλαιο-αντικομμουνιστική επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν πως δε βλέπουν το Τέρας που κάθεται στη μέση του δρόμου! Πάνε να ταυτίσουν την Κωνσταντοπούλου με τον Κασιδιάρη και κάτω στην κοινωνία και μέσα στη Βουλή η ΝΔ έχει κοινές δράσεις 50% με τη ΧΑ και όπου δεν είναι κοινές η ΧΑ είναι αυτή που βγαίνει μπροστά να κάνει τη βρώμικη δουλειά.
Αυτά είναι για τους κουτόφραγκους, τους αμερικάνους....εδω εχουμε τη ΧΑ να ορίζει την ατζέντα....και η αδελφή παραταξη ΝΔ (και το ανυπαρκτο Πασοκ) τρέχει από κοντά...
Αυτή είναι η ουσία της διεκδίκησης του πολιτικού γάμου ομοφυλοφίλων και τηα κάθετης και οριζόντιας και καθολικής αναγνώρισης του ποιός επιθυμείς να έχει δικαιώματα εγγυτέρου συγγενούς.