Γερμανία: Όλοι αρνούνται να παραχωρήσουν τον χώρο τους για το συνέδριο των νεοναζί

Γερμανία: Όλοι αρνούνται να παραχωρήσουν τον χώρο τους για το συνέδριο των νεοναζί Facebook Twitter
2

Στο πάρκινγκ του Χέρμαν Σβέντε στη Βαυαρία, γιού του Φραντς Σβέντε γνωστού από τη θητεία του ως ναζί θα πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το νεοναζιστικό κόμμα(NPD) της Γερμανίας το συνέδριο του. Ιδιοκτήτες αιθουσών και συνεδριακών χώρων έχουν αρνηθεί στο νεοναζιστικό κόμμα να πραγματοποιήσει το συνέδριο του σε αυτές. Το κόμμα της Αριστεράς (Die Linke) σχεδιάζει το Σαββατοκύριακο μεγάλη ροκ συναυλία για να παρεμποδίσει τη συγκέντρωση των νεοναζί. Μέλος του Die Linke, δήλωσε: "Δεν μπορούμε να σταματήσουμε την κομματική εκδήλωση, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την παρενοχλήσουμε» τονίζοντας ότι θα παίξουν όσο πιο δυνατά μπορούν μουσική, χρησιμοποιώντας ακόμα και ηλεκτρικά αλυσοπρίονα. Οι αστυνομικές αρχές της Βαυαρίας ήδη βρίσκονται σε ετοιμότητα.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

2 σχόλια
Δε καταλαβαίνω γιατί να μην είναι εξαρχής παράνομο να φέρεις τέτοια ιδεολογία, ειδικά σε μια χώρα που μάτωσε και έκανε άλλους να ματώσουν εξαιτίας της.