ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Επικίνδυνες εξελίξεις: Η Β. Κορέα έθεσε σε ετοιμότητα τους πυραύλους της

Επικίνδυνες εξελίξεις: Η Β. Κορέα έθεσε σε ετοιμότητα τους πυραύλους της Facebook Twitter
2

Επικίνδυνα ανεβαίνει η ένταση στην κορεατική χερσόνησο καθώς μετά την απόφαση της Ουάσιγκτον να στείλει πάνω από τη Βόρεια Κορέα αόρατα αεροσκάφη Stealth, η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της χώρας, ανακοίνωσε ότι θέσει σε ετοιμότητα τους πυραύλους της.

Σύμφωνα με το BBC, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, μετέδωσε ότι  ηγέτης της χώρας Kim Jong-un έδωσε το οκ για τους πυραύλους σε συνάντηση αργά το βράδυ με κορυφαίους στρατηγούς.

«Ήρθε η ώρα για να τακτοποιήσουμε τους λογαριασμούς μας με τις ΗΠΑ», ανέφερε το πρακτορείο ως τελεσίγραφο προς τους Αμερικανούς.  

 

Επικίνδυνες εξελίξεις: Η Β. Κορέα έθεσε σε ετοιμότητα τους πυραύλους της Facebook Twitter

Οι απειλές δεν σταμάτησαν εκεί καθώς οι βορειοκορεάτες στρατηγοί με σκληρή γλώσσα προειδοποίησαν ότι «αν οι ΗΠΑ κάνουν κάποια απερίσκεπτη κίνηση ο Λαϊκός Στρατός θα χτυπήσει ανελέητα το έδαφος των ΗΠΑ, στη Χαβάη», όπου βρίσκονται αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις και όπου φτάνει το βεληνεκές των βορειοκορεατικών πυραύλων.

Από τις πλευρά τους οι ΗΠΑ που έχουν στείλει πάνω από τη Βόρεια Κορέα ήδη δύο αναγνωριστικά Stealth τόνισαν ότι είναι έτοιμες για κάθε ενδεχόμενο.

2

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Πρόωρες εθνικές εκλογές ανακήρυξε ο Μακρόν μετά τη βαριά ήττα στις ευρωεκλογές

Διεθνή / Γαλλία: Πρόωρες εθνικές εκλογές προκήρυξε ο Μακρόν μετά τη βαριά ήττα στις ευρωεκλογές

Έμμεσος πολιτικός εκβιασμός από τον Εμανουέλ Μακρόν μετά τη σαρωτική νίκη Λεπέν - Ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές στις 30 Ιουνίου, πριν τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι
NEWSROOM
Χέρμπερτ Κικλ: Ποιος είναι ο «άνευρος» ακροδεξιός που αναδείχτηκε νικητής στην Αυστρία

Διεθνή / Χέρμπερτ Κικλ: Ποιος είναι ο ακροδεξιός που αναδείχτηκε νικητής στην Αυστρία

Προοριζόταν για... μηχανικός του πλοίου αλλά αναλαμβάνει «καπετάνιος» - Θαυμαστής του Όρμπαν, πήρε από το χέρι τους αντιεμβολιαστές και τώρα ετοιμάζεται να αναλάβει ακόμα και την Καγκελαρία της Αυστρίας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

2 σχόλια