Χριστόφιας: «Συκοφαντία» ότι η κόρη μου έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό

Χριστόφιας: «Συκοφαντία» ότι η κόρη μου έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό Facebook Twitter
2

Ως «αήθη και ανοίκεια συκοφαντία» χαρακτηρίζει ο Δημήτρης Χριστόφιας τα όσα υποστήριξε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος για την κόρη του τέως προέδρου. Μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Δίπλαρος ανέφερε πως η κόρη του κ. Χριστόφια είχε μεταφέρει κεφάλαια εκτός Κύπρου.

Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει τον κ. Δίπλαρο, και δηλώνει ότι έχει δώσει εντολή για διερεύνηση λήψης όλων των απαραίτητων νομικών μέτρων εναντίον του Ευ.Δίπλαρου «ανεξάρτητα και επιπρόσθετα της απαίτησής μου για δημόσια απολογία του». Ταυτόχρονα, ο κ. Χριστόφιας καλεί κάθε αρμόδιο που έχει εξουσία να ελέγξει τα περιουσιακά στοιχεία του ίδιου και των παιδιών του, προκειμένου να τερματιστούν «οι ψευδολογίες περί δήθεν πλουτισμού, περί δήθεν μεταφοράς κεφαλαίων από την Κύπρο και περί δήθεν καταθέσεων σε τράπεζες του εξωτερικού».

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Όλοι μέσα από το βάζο με το μέλι βγαίνουν και νιώθουν ότι πρέπει να μας πείσουν ότι αυτό που κάνει νιάου στα κεραμύδια είναι ένας τυφλοπόντικας που ντύθηκε γάτα. Δυστυχώς οι βίοι των πολιτικών είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την παγαποντιά κι εμείς είμαστε προκατειλημμένοι
Ότι και να πει τώρα ο ένας για τον άλλον, για τους συγγενείς, τους ημετέρους δεν θα βγει άκρη ποτέ. Χωρίς στοιχεία κι εγώ κατηγορώ τους πάντες και τα πάντα.