Πολύ σπάνιος μπλε αστακός βρέθηκε σε κουζίνα εστιατορίου - Θα δοθεί σε ενυδρείο

Πολύ σπάνιος μπλε αστακός βρέθηκε σε κουζίνα εστιατορίου - Θα δοθεί σε ενυδρείο Facebook Twitter
0

Ο Νέιθαν Νίκερσον, ιδιοκτήτης εστιατορίου στην πόλη Ίστχαμ της Μασαχουσέτης δεν πίστευε στα μάτια του όταν παρέλαβε την τελευταία παραγγελία με θαλασσινά για το εστιατόριο του. Μέσα σε αυτήν υπήρχε και ένας μπλε αστακός. 

«Πίστεψα πως συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο εδώ, δεν μπορούσε να πιστέψω το χρώμα του αστακού», λέει στο CNN. «Απόρησα πως προέκυψε αυτό το χρώμα» Ο εστιάτορας σκοπεύει να κρατήσει τον αστακό στη βιτρίνα του για περίπου μια εβδομάδα, πριν τον δωρίσει σε ενυδρείο της περιοχής. Ελπίζει πως το ιδιαίτερο χρώμα του θα δημιουργήσει ενδιαφέρον στους νεαρούς επισκέπτες για την θαλάσσια ζωή. 

Πολύ σπάνιος μπλε αστακός βρέθηκε σε κουζίνα εστιατορίου - Θα δοθεί σε ενυδρείο Facebook Twitter

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Αστακών του Πανεπιστημίου του Μέιν η περίπτωση ενός μπλε αστακού είναι ιδιαίτερα σπάνια, 1 ανά δύο εκατομμύρια αστακούς. Το πανεπιστήμιο λέει πως το σπάνιο χρώμα οφείλεται  σε μία γενετική ανωμαλία εξαιτίας της οποίας το θαλάσσιο πλάσμα παράγει μία συγκεκριμένη πρωτεΐνη σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες από το συνηθισμένο. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM