Το Βατικανό «φιλοξενεί» τη μεγαλύτερη gay σάουνα της Ευρώπης

Το Βατικανό «φιλοξενεί» τη μεγαλύτερη gay σάουνα της Ευρώπης Facebook Twitter
1
Το Βατικανό «φιλοξενεί» τη μεγαλύτερη gay σάουνα της Ευρώπης Facebook Twitter

Μία ημέρα πριν συνεδριάσει το κονκλάβιο και ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκλογής του νέου Πάπα, μία νέα είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η οποία εμπλέκει το Βατικανό στη φιλοξενία της μεγαλύτερης gay σάουνας στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent, ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία της Αγίας Έδρας φέρεται να βρίσκεται και ένα κτίριο αξίας 23 εκατομμυρίων δολαρίων, όπου στεγάζεται το Europa Multiclub στη Ρώμη.

Μέσα στο δωδεκαόροφο κτίριο, της οδού 2 Via Carducci, κατοικεί, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα και ο καρδινάλιος Ivan Dias που είναι επικεφαλής της Συνόδου για τον Ευαγγελισμό των Λαών.

Η βρετανική εφημερίδα αναρωτιέται ειρωνικά αν ο συντηρητικός εκπρόσωπος της Ιερής Έδρας προσφέρει στους πελάτες της σάουνας και πνευματική καθοδήγηση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM