Δεν ήταν τελικώς η Μαντλίν στην Αγία Νάπα

Δεν ήταν τελικώς η Μαντλίν στην Αγία Νάπα Facebook Twitter
3

Έσβησαν χθες οι όποιες ελπίδες  για να βρεθεί η μικρή Μαντλίν Μακέιν, που εξαφανίστηκε από το 2007 στην Πορτογαλία. Πριν από μερικές ημέρες υπήρξε η αναφορά ότι ένα κοριτσάκι που έμοιαζε πολύ στην Μαντλίν εθεάθη στην Αγία Νάπα, στην Κύπρο. Όμως, όπως γράφει σήμερα ο Φιλελεύθερος, χθες διαπιστώθηκε με διπλό τρόπο πως το κοριτσάκι δεν ήταν η Μαντλίν.

 Χθες μέλη της τοπικής Αστυνομίας επισκέφθηκαν Δημοτικό Σχολείο στην Αγία Νάπα στο οποίο φοιτούσε το κοριτσάκι που πιθανόν να ήταν η Μαντλίν και διαπιστώθηκε ότι: Στην Στ’ τάξη όντως φοιτούσε μια Βρετανίδα ονόματι Ρέιτσελ Ελίζαμπεθ Κόαν, γεννημένη το 2001, δηλαδή 12 ετών. Μητέρα της, σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης που ήταν καταχωρημένο στο σχολείο, είναι η Τζένιφερ Ελίζαμπεθ Χίλχαους, ενώ σύζυγός της είναι ο Φιλ Κάρλιν.

Μαζί με την Αστυνομία επισκέφθηκε το σχολείο και ο πολίτης που είχε δώσει την πληροφορία στις Αρχές για το κοριτσάκι που πιθανόν να ήταν η Μαντλίν. Σ’ αυτόν επιδείχθηκε μια φωτογραφία του παιδιού που φοιτούσε στο Δημοτικό και την αναγνώρισε ως το ίδιο κοριτσάκι που έβλεπε στο υποστατικό που διέμεναν οι Βρετανοί, γεγονός που τον οδήγησε να αναφέρει την πληροφορία περί της Μαντλίν.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM